Verdienstelijke 2e plaats voor jongste handbalmeiden tijdens toptoernooi

Zondag 2 september mochten we aantreden op het Westfriezen toernooi.

Wij waren ingedeeld in een poule van 5 met Westfriezen 1 en 2 , VVW 1 en Meteoor 1.

Half 2 onze eerste wedstrijd van dit seizoen tegen Meteoor, binnen 5 minuten stonden we met 3 -0 voor een razende seizoenstart zou ik zeggen. De meiden van meteoor begonnen net met handballen, dus hebben de dames de rest van de wedstrijd hun krachten gespaard en werd er gewonnen met 4-0 met onder andere doelpunten van Jente , Britt en Lynn.

De tweede wedstrijd kregen we meer tegenstand van VVW , we kwamen al gauw achter met 0-1, maar de meiden lieten het er niet bij zitten en gingen fanatiek op jacht naar de gelijkmaker, welke gescoord werd door Lynn. Daarna ging het over en weer , we hebben lang met 3-2 voor gestaan maar in de laatste minuten werd er nog gelijk gemaakt door VVW een gelijkspel 3-3 was het resultaat.

De derde wedstrijd tegen westfriezen 1 Vorig jaar in de competitie nog goed voor een dikke nederlaag voor ons, dus we moesten wat goed maken.
Het was een zeer spannende wedstrijd met een voorsprong voor ons door Iris, er werd goed gekeept aan beiden kanten, bij ons hadden Aniek en Jente een mooie kans om te scoren maar de keep pakte de bal goed, aan onze kant stopte Lynn een paar goede ballen.Wat uiteindelijk resulteerde in een 1-1 uitslag. Hartstikke knap.

De laatste wedstrijd tegen westfriezen 2, Deze meiden waren ook nog niet zo lang aan het handballen, en al gauw kwamen we op 1-0 voor. We konden een beetje moeilijk omgaan met het spel van deze dames en de aanwijzingen van de scheidsrechter, maar toch scoorde we uiteindelijk nog een doelpuntje erbij zodat we de 2e plaats in de poule veilig stelden.

Een hele knappe prestatie van de meiden, een goede seizoensstart , geen wedstrijd verloren dat geeft goede moed voor het seizoen !

Al met al een geslaagde middag op een mooi toernooi in Zwaag.
Alle meegereisde ouders en supporters bedankt, het was top !