Jongste heldinnen winnen ook laatste duel: Ongeslagen kampioen!

Waar was dat feestje? In Obdam was dat feestje!

Met een volgepakte tribune speelden de jongste handbalheldinnen van de E1 hun officiële kampioenswedstrijd tegen Victoria O.

De dames hadden alle wedstrijden nog gewonnen en ook tegen deze tegenstander gingen ze uit van de 3 punten. Maar ja, de spanning bij sommige meiden was toch wel aanwezig. Een beetje een rare buik, de hele week kijken op de Victoria O. site hoe hoog de tegenstander stond. Kortom: ze waren er echt mee bezig.

In de eerste helft was van die spanning niets te zien, de dames combineerden er rustig op los, het veldspel wordt met de week beter. Ruststand: 0-4.

Na rust werd het allemaal wat onnauwkeuriger en kon Victoria zelfs de eretreffer maken. Toch nog even een laatste aanzet en met nog 2 treffers werd de eindstand bepaald op 1-6!

Ongeslagen kampioen. Coach Patrick had vorig jaar al aangegeven dat hij bij een kampioenschap mee de douche in zou gaan. Met champagne, medailles, oorkondes en chips werd het feestje gevierd.

Proficiat meiden, de toeschouwers zijn trots op jullie en hopen ook weer in de zaal van jullie prima spel te kunnen genieten!

v.l.n.r. Renske, Ilse, Lynn, Britt, Indy, Jente, Iris, Aniek, Channah en Esmè voor trotse coach Patrick.