Valken 5 verslaat koploper Zouaven 9

Zondagmiddag 14:30 uur wat een tijd!

Wel lekker uitgebreid uitslapen en ontbijtje met moeder de vrouw, maar daarna ben je toch echt wel een beetje je dag kwijt

Vandaag moesten we tegen de koploper. We hadden al wat zware wedstrijden gehad en ik had er maar weinig goede hoop in dat het zou gaan lukken om een goed resultaat te halen

Gelukkig liep het allemaal anders. Als jonge honden vloog het elftal van coach Erwin Laan erin.

Al snel stonden we voor door een prima schuiver van Erwin Ruijter 0-1. Niet veel later een prima goal van Marc Dinjens 0-2 wat een luxe. Helaas werd er daarna slecht gedekt door de verdediging tijdens een corner. 3 man greep niet in en zodoende werd er makkelijk gescoord door de mannen uit Grootebroek

Maar goed weer een goede aanval van onze kant, Marc Dinjens staat voor de keeper en ziet vanuit zijn ooghoek Erwin Ruijter en deze schuift de bal in het netje heerlijk een 1-3 voorsprong tijdens de rust

Daarna een aanval van ons in de tweede helft. Ik pak de bal af speel deze af op Freek die daarna de val doorschuift op de opkomende Rowan. Deze schiet de bal in de linkeronderhoek.

Daarna een tegentreffer 2-4. Daarna weer een tegentreffer 3-4. Daarna een aanval van Freek. Freek schoot al eerder tegen de paal en zou dat hierna weer doen. Gelukkig liep ik mee met de aanval en stond op de goede plek waardoor ik de bal in het netje kon schuiven 3-5

Daarna nog een aanval. Een vrije trap van Michel H. Komt aan de linkerkant bij Erwin Ruijter uit die deze prachtig in de verre hoek krult. 3-6

iedere keer als wij scoorden viel de val binnen een paar minuten aan de andere zijde in het netje en dus gebeurde dit nu ook weer 4-6. Daarna een corner doorgekopt door Joost op de borst van Rowan en doelpunt 4-7 en daarna scoorde de Zouaven weer en werd de eindstand 5-7

Ja toch grappig krijg je 5 doelpunten tegen en ga je nog juichend van het veld

Man of the match:

Ja het zal geen verdediger worden met al die tegentreffers.

Ja ik vond Erwin Ruijter, Rowan en Freek wel top, maar ik kies voor onze veteraan Erwin 3 keer scoren tegen de koploper is niets mis

Ik heb mega genoten. Het was een open wedstrijd. Zouaven heeft veel kwaliteit en lastig af te stoppen. Ik verwijt niet alles bij de verdediging. Het veld lag flink open en hun aanval was niet verkeerd. Het mooie vond ik de passie van ons team, de wil om te winnen. Hopelijk houden we dit nog vaak vol