De Valken F1 op weg naar zaterdag

De bekerwedstrijd tegen MOC F1 was de laatste van 3 wedstrijden in de eerste bekerronde van de KNVB waarbij de volgende ronde al was behaald dankzij de overwinningen op HSV Sport F1 en Zwaluwen’30 F1. Natuurlijk hield ons dit niet tegen om het doel van de tegenstander op een vroege, mistige en koude ochtend in het dorp van Normaal fans meteen op te zoeken.

Wij deden heel ‘normaal’ en lieten MOC F1 na een 0-3 voorsprong terugkomen voor de rust tot 1-3. Dit keer geen appelcake met slagroom maar was het toetje de mooi goal in de tweede helft: 1-4 eindstand. Dankzij prima keeperswerk van Niels lukte het MOC niet meer om te scoren, let op, ook niet na het nemen van de penalty’s!
Hij hield deze allemaal tegen en had één hard ingeschoten bal zelfs klemvast à la de witte panter.

Morgen de 9e competitiewedstrijd tegen SC Spirit F2 waartegen wij onze koppositie zullen verdedigen.

U bent van harte welkom om De Valken F1 aan te moedigen langs de witte krijtlijn: aanvang 10:00 uur en de toegang is gratis.