De Valken F1 op weg naar zaterdag!

Hallo allemaal,

Na de eclatante 0-10 overwinning tegen Spartanen F2 op zaterdag 12 januari vierden wij opnieuw het kampioenschap in de Najaarscompetitie met dit keer ook champagne en een medaille voor Morris en Gerard. Een competitie die wij afsloten op het kunstgras van Spartanen waarbij het in het begin even wennen was aan de snelheid van de bal. Na de 0-1 liepen wij stapsgewijs uit naar een 0-6 ruststand. Limonade dronken wij in de plaatselijke gymzaal i.v.m. de bouw van een nieuw clubgebouw.

In de tweede helft lukte het ons om de 10 op het scorebord te krijgen ondanks de verdedigingsmuur van onze tegenstander. Zelf gaven wij niets weg met als eindstand 0-10. Het leuke was dat een meneer op leeftijd opmerkte dat, wij citeren: ‘…die gassies weten elkaar makkelijk te vinden…waar komen zij vandaan?’.

De afgelopen weken zijn de (beker)wedstrijden afgelast maar speelden wij mee in De Banne met het jeugd Drieban zaalvoetbal toernooi.

Met de start van de Voorjaarscompetitie gaan wij morgenochtend weer op weg naar Wognum om te spelen tegen Spartanen F1. Wij laten de boardingschuur, ijs en sneeuw achter ons en richten ons weer op het groene (kunst)gras. Of de zon zich zal laten zien is onduidelijk (bestaat er een zonradar.nl…?) maar dat wij er zin in hebben staat vast.

De supporters zijn weer van harte welkom. De toegang is gratis!

Met sportieve groeten,
de teammanagers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Jan Koster, 27-06 (60 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken