De Valken F1 61e club op lijst Coen Moulijn Memorial Cup 2013

De Valken 61e club op lijst Coen Moulijn Memorial Cup 2013

De in Venhuizen spelende De Valken heeft zich als 61-ste vereniging aangemeld voor deelname aan de tweede editie van de Coen Moulijn Memorial Cup. Het grootste F-pupillen toernooi van Nederland. De club uit de vierde klasse B van het district West 1, meldde de F1 aan via Niels Laan. Met de inschrijving van De Valken is het aantal beschikbare plaatsen in het startveld van het jaarlijkse eerbetoon aan mister Feyenoord, Coen Moulijn geslonken tot twee. De organisatie, het Rotterdam bureau 010 Sport, eveneens organisator is van de VoetbalRotterdam en de Omroep Brabant Cup, houdt een startbewijs open voor een wild-card. De tweede Coen Moulijn Memorial Cup wordt op zaterdag 1 juni gehouden op het complex van SC Feyenoord. In 2012 werd de eerste editie bij XerxesDZB gehouden. In 2014 is sportpark Faas Wilkes, eveneens in Rotterdam, wederom de locatie voor het evenement. De reden voor deze combinatie is omdat Moulijn in zijn carriere slechts het shirt droeg van twee clubs: Xerxes en Feyenoord.

Aan het toernooi doen grote namen uit het vaderlandse amateurvoetbal mee zoals de jeugd van het Katwijkse Quick Boys, Kozakken Boys uit Werkendam, IJsselmeervogels, Spakenburg, MOC’17 uit Bergen op Zoom, XerxesDZB en Feyenoord.

De Coen Moulijn Memorial Cup is een initiatief van 010 Sport uit Rotterdam en wordt gesteund door HDI Gerling, Rotterdam Investment Group, Mel containers, Pele, Klupp, AA Drink, Spoca, de supportersvereniging van Feyenoord en de twee partnerclubs SC Feyenoord en XerxesDZB.

Aan het eendaagse evenement kunnen maximaal 64 clubs met hun F-jeugd deelnemen. In 2012 werd de eerste editie van de Coen Moulijn Memorial Cup gewonnen door de jeugd van Papendrecht.

Het evenement wordt op zaterdag 1 juni gehouden op sportpark Varkenoord van SC Feyenoord.

Alle informatie over het toernooi is terug te vinden op www.coenmoulijnmemorialcup.nl

Update: alle startbewijzen zijn per 26 februari vergeven. Er is alleen plaats voor een wild-card.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken