Topweekend voor De Valken F1 (en F2)

Zaterdagochtend mochten wij sinds de laatste thuiswedstrijd op 1 december 2012(!) eindelijk weer aantreden op een zonnig Sportpark De Drieban! Tussentijds heeft De Valken F1 na bestudering van de statistieken maar liefst 7 keer een UITwedstrijd gespeeld en gewonnen. Hiervan waren 5 competitiewedstrijden en betrof het 2 keer een wedstrijd voor de KNVB beker.

Gevolg is dat wij telkenmale voor de beker spelen i.p.v. voor de competitie op zaterdag. Door in goed overleg 2 keer midweeks UIT te spelen staan wij voorlopig toch op 3 competitiewedstrijden.

In de 4e ronde ontvingen wij Reiger Boys uit Heerhugowaard die al om 9:15 uur op het veld stonden om zich voor te bereiden op de bekerwedstrijd. Om 10:00 uur floot de scheidsrechter af en gingen wij meteen op zoek naar de openingstreffer. Deze kwam er ook via een kopbal van Morris: 1-0 en dit was ook de ruststand. Limonade, koekje en na kort overleg op weg naar het ‘droge’ veld voor de tweede helft. Wij begonnen prima en liepen via doelpunten van Björn en Andries uit naar 3-0, supporters blij en het bereiken van de halve finale(?) leek al een feit.

Maar de stugge tegenstander gaf niet op en kwam terug tot 3-2 via een afstandsschot en een frommelgoal…wij leken wel te genieten van het zonnetje…

Verder lieten wij hun niet komen en is de volgende ronde bereikt in de KNVB beker. Inmiddels is bekend geworden dat er ieder jaar op één finaledag alle finalisten mogen strijden voor de ‘dennenappel’. Of ons dit gaat lukken…wij wachten de loting voor de 5e ronde rustig af…IJsselmeervogels…Katwijk…Vada…HHC Hardenberg…Volendam…FC Urk…laat ze maar komen naar het pittoreske Hem!

Het leuke is dat ook De Valken F2 zijn bekerwedstrijd met 1-3 won tegen Duinrand S in Schoorl en hiermee de koker ingaat voor de loting van de volgende ronde.

Met sportieve groeten,
De sportredactie van de F-pupillen

Voor het belangrijkste nieuws: www.lunaticnews.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken