!!!nieuws over de veiling!!! Upd: Veilingsite geopend!

De eerste paal zit erin . de contouren van het gebouw qua grootte worden zichtbaar. We zijn op weg.

De belangstelling bij de eerste paal was ontzettend groot. Vele belangstellenden met allemaal een directe of indirecte binding met De Valken. Mooier kan bijna niet.

Zoals gezegd we zijn onderweg maar moeten nog wel een eindje. Zowel op bouwgebied als natuurlijk financieel. De posten waarop onder meer het gebouw is gestoeld zijn de zelfwerkzaamheid en acties. Het eerste kunnen we dagelijks zien want er zijn iedere dag vrijwilligers in de weer die helpen bij de bouw. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de acties. Een van de belangrijkste acties zal de veiling worden. Deze wordt gehouden op 29 juni in De Roode Leeuw. We hopen dat het een succesvolle en gezellige avond zal worden. Om tot een succes te komen zijn twee ingrediënten nodig. Kavels (koopjes) en kopers op de avond zelf. Het verzamelen van koopjes is begonnen en deze zullen binnenkort op een aparte veilingsite zijn te bewonderen. We hebben er nog niet genoeg en we vragen aan iedereen om mee te denken om tot leuke koopjes te komen. Alles is natuurlijk van harte welkom want het is voor het goede doel. Wellicht wordt u binnenkort benaderd om iets te schenken. Wilt u iets spontaan schenken mail dit dan naar sportveiling@devalken.com. In de komende weken zal er voldoende publiciteit zijn over de veiling. Schroom niet om vragen te stellen.

Mijn verzoek is om na te denken over koopjes en mensen te benaderen in je (zakelijk) netwerk die wel iets willen doen.
Ik hoop dat het leeft bij iedereen en overtuigd dat we het tot een succes gaan brengen. Maar nogmaals we moeten het wel doen met zijn allen. “MET ELKAAR VOOR ELKAAR”

Hou de site in de gaten voor de lancering van de aparte veilingsite en verdere publicaties.

Groet, Frank

UPDATE: (20:33)

De veilingsite is geopend. Momenteel met 71 kavels, maar er zijn er nog veel meer in voorbereiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken