Gelegenheids-Heldenformatie kansloos tegen kampioen Hollandia 9

Wie waren er wel beschikbaar voor het duel tegen kampioen Hollandia 9? Dat kunnen we beter vragen want het leeuwendeel van de Heldenselectie was gisteren verhinderd. Alleen Martin, Arthur, Frank, Erwin, Jeroen en Dennis waren er hetgeen betekent dat Freek, Jan Jaap, Rowan, Niels, Rens, Dennis Dup, Ivo, Marcel, Nick en Pascal zich om wat voor reden dan ook moesten afmelden. Dan lassen we de wedstrijd maar af was de algehele gedachte. Hier wenste Hollandia – die hun kampioenswedstrijd speelden – echter niet aan mee te werken. Op zoek naar vervangers kwamen we uit bii Valken 5 dat vrij was. Hier waren Axel, Michel en Mark bereid gevonden om een potje mee te ballen. Uit de A1 kwam Bart Vriend ons versterken en …. geloof het of niet maar van Vada waren Glenn Bot en Vincent Sjerps er om zich in het veel mooiere rood-groene tenue te heisen. Tenslote had Bart ook nog vader Corrr meegenomen om de vlag te hanteren. Alle hulptroepen hartelijk dank voor de hulp!

De wedstrijd: Tja, op het kunstgras veld van Hollandia bleek wel waarom het 9e elftal zich kampioen mag noemen. De zaalvoetballende heren lopen ons simpelweg aan alle kanten voorbij. In het eerste bedrijf gaat het nog wel en weten we de schade beperkt te houden tot 3-0. Ook krijgen we zelf nog kansen op goals via o.a. Martin en Doelman Dekker. Ook wordt ons nog een spatzuivere pingel onthouden wegens hands van de laatste man.

Na rust is het al snel gedaan en mag de thuisploeg er rustig op los combineren en nog mooie goals maken ook. Dat ze ondanks de megavoorsprong nog op alles en iedereen lopen te schelden, trappen uitdelen en ook het publiek (lees een papa) onze grensrechter intimideerd siert ze niet. Dan druk ik me nog netjes uit.

Nog 3 duels, kijken of we volgende week revanche kunnen nemen op Forward.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken