De Valken F1 terug uit…

Haarlem na een heroïsche bekerwedstrijd tegen Alliance’22 op het speciale F-pupillen kunstgrasvoetbalveld. Een wedstrijd waar wij met trots op terug kunnen kijken. Wat hebben de jongens hun best gedaan tegen een fysiek sterkere tegenstander. Wij gingen ons na een spannend duel opmaken voor penalty’s: de uitslag na de reguliere speeltijd 2-2 (1-2).

Met een stand van 2-2 in de 2e helft werd het bijna….3-2….maar ook bijna 2-3…het spel ging op en neer, pijntjes links en rechts, bal op de lat, kopbal net over, een overtreding en een stuiterbal…en toen het laatste fluitsignaal van de fluitist….penalty’s nemen zo staat in de reglementen cequ handboek van de KNVB!

Een loterij, zo bleek ook bij de F- pupillen, want wij gingen schieten tegen de wind in en op een afstand van….9 meter. Keeper, lat, keeper en bal stuiterend op de lijn, lat en ook de laatste op de…lat. De tegenstander wist de eerste bal raak te schieten en eindigde de penaltyreeks in….
1-0.

Een spannende wedstrijd met een anti climax voor de jongens maar dit wisten zij samen met de begeleiders en ouders goed te verwerken. Handjes schudden, nog even napraten en hup de auto’s in voor opnieuw ruim één uurtje rijden terug naar het mooie West Friesland!

Wij bedanken onze supporters voor hun steun tot de laatste spannende minuut en penalty!