Valken-selectie sluit seizoen 2012-2013 af

Beste Valkenvolgers,

Onder het genot van een hapje en een drankje (met dank aan cateraar Paul), heeft de selectie 1+2 het seizoen 2012-2013 afgesloten.

Door de coaches Mario en Peter werd met een woordje een terugblik gegeven aan de aanwezige spelers. Menig lachsalvo bewees dat er weer genoeg te beleven was geweest bij beide teams.

Peter had natuurlijk een makkie, want terugblikken met een kampioenschaal in de prijzenkast brengt automatisch genoeg vrolijkheid.

Voor Mario lag dit iets ander. Toch wist hij, ondanks de tegenvallende 9de plaats in de eindrangschikking met enkele opvallende opmerkingen de zaal lo te krijgen. Zo hebben wij een nieuwe aandoening ontdekt genaamd: Betonallergie en werd ook kritiek geuit op de kwaliteit van de corfeeploegen. “We trainden soms met “strandballen” en soms met “betonballen”.

Helaas duurde het seizoen 4 wedstrijden te lang waardoor het uitzicht op een mooi toetje vervloog. Volgend seizoen wordt de lat in ieder geval hoog gelegd.

Verder werden de spelers door de spelersraad nog onderworpen aan een kennisquiz. Niemand minder dan scheidend verzorger Sander Varga werd de winnaar. Hij ontving van de organisatie een welverdiende prijs in de vorm van een boek over voetbalmaffia. Hoewel hij geen lezer is, zegde hij toe dat hij het boek tijdens zijn vakantie zal gaan lezen. Het zal ons benieuwen.

Daarna werden nog enkele spelers in het spreekwoordelijke zonnetje gezet. Niels Kool werd door de spelers uitgeroepen tot Meest Waardevolle Speler van Valken 2. Mark Dop kreeg deze prijs bij Valken 1 (door coach Mario gekozen).
Lennard Groot ontving de topscorertrofee. De oude meester wist, ondanks een eindeseizoensdip, toch 24 treffers te produceren.
Bij Valken 2 ging deze titel naar Niels Fine. De geslepen middenvelder trof 19 maal het net. Een prima prestatie natuurlijk voor een middenvelder in 20 duels. Helaas was hij niet aanwezig en nam Peter zijn honneurs waar op de bijgevoegde foto.
Roan Groot kreeg de verdiende titel “trainingsbeest” opgespeld. Hij had 5 opkomsten voorsprong op de nummer 2. Dat mag je redelijk afgetekend noemen. Mario wilde nog wel kwijt dat de opkomst opvallend hoog was toen noodgedwongen de hal bij boer Langedijk werd opgezocht tijdens de winterperiode. Al met al was de totale opkomst 5% beter dan vorig seizoen.

Onze complimenten voor de mooie trofee├źn. Iemand heeft overuren gemaakt met de figuurzaag.
Tot slot kreeg Mats ook nog een beker. Het is tot op heden onbekend welke prijs hij heeft gewonnen.

Na het formele gedeelte werd de vertrouwde bar opgezocht. Het zou nog heel laat worden aan de Koggeweg. Een enkele zondaar dronk nog een biertje in de nieuwe kantine en de buren zullen slecht geslapen hebben door de liederen die luidkeels in de oude kantine werden gezongen.

Rood en Groen zijn onze kleu eu ren.
VA LK EN!!

Hierbij wil ik graag alsnog de kans nemen om alle coaches, begeleiders, vlaggers, boer Langedijk, Mary Obdam, het bestuur en ALLE supporters hartelijk bedanken voor de inzet en steun.

Tot volgend seizoen!!

De Valken-selectie.

Meest waardevolle speler Valken 1, Mark Dop

Topscorer Valken 1, Lennard Groot

Trainingsbeest Roan Groot

Alle prijswinnaars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken