Uniforme kledinglijn te koop op de Valken-webwinkel

SV De Valken heeft een speciale kledinglijn ontwikkeld om de vereniging een uniforme en herkenbare uitstraling te geven. Met deze kleding komt de club duidelijk naar voren op het sportcomplex en ook in de dorpen Hem/Venhuizen.

Tevens is de kledinglijn ook bedoeld om de leden in de gelegenheid te stellen kwalitatief goede sportkleding te kopen voor een aantrekkelijke (tot lage) prijs.

De kledinglijn voor de afdeling voetbal kent de vertrouwde clubkleuren rood en groen en bij de afdeling handbal ligt het accent op het oranje, dat al jarenlang door en voor handbalsponsor Alpha Tours kenmerkend is voor de vereniging.

De trainingskleding sluit aan bij onze bestaande wedstrijd kledinglijn. Die wordt, zoals nu ook al, via de vereniging aan de teams ter beschikking gesteld.

Als alle leden hun trainingskleding en benodigdheden kopen via de webwinkel, zal iedereen De Valken via de rood-groene en oranje kledinglijn herkennen en ervaren als een sprankelende en inspirerende club.

De kleding en verdere benodigdheden zijn voor aantrekkelijke prijzen te bestellen via een webwinkel, die bereikbaar is via de website www.DeValken.com. Via een doorklik op de homepage en via de rubriek clubinfo kan iedereen de webwinkel bezoeken.

Uniformiteit tegen betaalbare prijzen vormt het uitgangspunt van de webwinkel, maar door goede samenwerking van De Valken met Muta Sport blijft bij bestellingen via de webwinkel ook een klein bedrag over voor de clubkas.

Vanaf heden is er een kleine voorraad waardoor levering binnen een week te realiseren is. De kleding die uit de voorraad geleverd wordt en welke moet worden voorzien van initialen wordt één keer in de maand opgehaald door Muta. De daarop volgende week wordt de kleding dan weer afgeleverd bij de familie Vriend.

Het bestuur roept iedereen op om gebruik te maken van de mogelijkheden van deze webwinkel. Het zou prachtig zijn als in korte tijd alle leden van De Valken gekleed gaan in herkenbare clubkleding. Het ziet er niet alleen fraai uit, maar het is ook lekker zittende kleding om in te sporten.

De webwinkel en de kledinglijn zijn in samenwerking met Muta Sport tot stand gekomen op initiatief en onder leiding van bestuurslid Timo Groot, die hartelijk bedankt wordt voor zijn inspanningen op dit gebied, waarmee De Valken weer een mooie stap zet in haar ontwikkeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 15-06-2024
Ochtend
Ati/Kenan Almhmedi
Middag
Opvulplek/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Simone Feller, 11-06 (28 jaar)
Wouter Dekker, 12-06 (20 jaar)
Collin Lely, 12-06 (19 jaar)
Daan van den Akker, 13-06 (22 jaar)
Mark Borst, 13-06 (41 jaar)
Edwin Hoffer, 14-06 (31 jaar)
Melissa Sijm, 14-06 (29 jaar)
Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Copyright © 2024 De Valken