Dankbetuiging voor historische veiling

Wat een historische dag hebben we meegemaakt met de Valken-sportveiling!

We konden als veilingcomité ons geluk niet op. In de voorbereiding op 29 juni werden we al steeds optimistischer omdat de organisatie goed liep en de kavellijst steeds indrukwekkender werd. Iedereen had er zin in. Op de veilingdag zelf kwam alle positiviteit er ten volle uit.

De eerste bezoekers dienden zich al snel aan over de rode loper bij de Roode Leeuw. Na de groen-rode balonnenboog volgde de inschrijving en een leuke kopersfoto. In de grote zaal barstte met de opening door de oud-Valken-professionals Mathieu Boots, Rick Hooijboer en Arie Obdam het spektakel los, onder aanvoering van de veilingmeesters Sjaak Laan en Hans Bregman. Notaris Hans van der Horst keek niet alleen met bewondering maar ook professioneel toe. Vanuit het veilingcomité en de ondersteunende vrijwilligers werd verder alles gedaan wat nodig was om de veiling tot een succes te maken.

En een succes werd het!!! Maar liefst EUR 60.400 werd opgebracht voor het nieuwe clubgebouw door de gretige Valken-sympathisanten als koper in de zaal. En dat allemaal in een supergezellige, in Valkenstijl aangeklede Roode Leeuw.

Het veilingcomité wil iedereen, maar dan ook iedereen bedanken die zijn of haar bijdrage heeft geleverd ten behoeve van de veiling. Alle kopers, bezoekers, jeugdige en volwassen vrijwilligers, alle kavelaanbieders, de Roode Leeuw, WFO Netwerk Notarissen, de veilingmeesters (!), de webmaster, de dorpsomroepers, de Uitkijk, Venhuis (drukwerk), Budget Banners (spandoek) en het veilingcomité zelf worden zeer hartelijk bedankt voor alle inzet.

Het veilingcomité is dezer dagen bezig met de afwikkeling waardoor de kopers hun facturen zullen ontvangen. We doen dit zo snel mogelijk, maar zorgvuldigheid staat voorop. Uiteraard hopen we dat iedereen snel en met duidelijke vermelding van factuurkenmerk voor betaling zorgdraagt.

Mochten er vragen zijn na ontvangst van de factuur, dan kunnen de vragen gesteld worden via het emailadres sportveiling@devalken.com. Vanuit het veilingcomité wordt dan per email antwoord gegeven of persoonlijk contact met u opgenomen.

Bedankt nogmaals en geniet allemaal, net als wij, volop na en blijf de bouw van de nieuwe kantine en kleedkamers volgen. Als iedereen dit “Valken-gevoel” vasthoudt, gaan we hele mooie tijden tegemoet in ons prachtige clubgebouw!

Het veilingcomité

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken