Reuzen (?) – Tuinkabouters(?) trappen af in het nieuwe seizoen!

VVS’46 E2 (reuzen?) – De Valken E2 (tuin..kabouters…zie verslag)

De Valken E2 heeft zijn eerste bekerwedstrijd van het seizoen tegen VVS’46 gewonnen met 3-7 na een 2-4 ruststand. Op een prachtige zaterdagmorgen gingen spelers en supporters in de karavaan op weg naar Spanbroek via het even-los-van-het-gaspedaal-gehucht Wadway.

De eerste wedstrijd als E-pupil voor de spelers van De Valken die vorig seizoen in de F-pupillen maar liefst 27 competitie- en bekerwedstrijden hebben gespeeld. Inclusief oefenwedstrijden en toernooien komt de afdeling statistieken van Infostrada (www.infostrada.nl) uit op een aantal
van 40!

Na de zomerstop starten wij met de trainingen en speelden een oefenwedstrijd tegen De Valken E4 (uitslag bekend bij de redactie) zonder Milan die voor € 99.000.000 is getransfereerd naar de E-pupillen van Hollandia. Wij wensen hem met zijn broer Finn en neef Mitchell veel plezier toe in Hoorn. Wij houden ons aanbevolen voor een oefenwedstrijd…

In ons team is Maas Bouman aangesloten die alle selectieprocedures zonder problemen heeft doorlopen. Hiermee was hij meteen startklaar voor de wedstrijd tegen VVS’46 E2, een team dat qua lengte en breedte meteen opviel met het betreden van het veld. Het woord ’tuin…kabouters’ werd opgemerkt door de tegenstander naar onze spelers maar wij gingen onverstoord verder met de voorbereiding op de bekerwedstrijd.

Het werd een bewogen wedstrijd waarbij door ons meteen de toon werd gezet vanaf het beginsignaal. Dit had als resultaat een snelle 0-2 voorsprong en ondanks de 1-2 en wat fysieke en dorstige ongemakken liepen wij samen uit naar een 2-4 voorsprong. Dit was ook de ruststand.

Na de rust probeerde VVS’46 alle uit de kast te halen voor de ‘anschluss tor’ maar het werd eerst op schitterende wijze 2-5. De thuisclub kwam door een counter op 3-5 maar bleef De Valken E2 verdediging tot het einde scherp. Wij maakten nog 2 doelpunten en was het bij een eindstand van 3-7 en 29(!) speelminuten in de tweede helft dat de scheidsrechter affloot!

Een luid gejuich van de supporters tot gevolg waar de geest van Dirk Jan Scheringa zelfs van schrok.

Een mooie prestatie van De Valken E2 die een ijsje hadden verdiend!

Op naar komende zaterdag als wij onze 2e bekerwedstrijd gaan spelen in eigen huis.

Komt allen! De toegang is gratis.

Statistieken:
VVS’46 E2 – De Valken E2
Ruststand: 2-4
Eindstand: 3-7
Gele kaarten: 0
Rode kaarten: 0

Met sportieve groeten,
Sportredactie E-pupillen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken