Na de veiling (afl.. 1)

Na de veiling (aflevering 1)

We willen zo lang mogelijk nagenieten van de veiling, die meer dan EUr 60.000 opbracht voor het nieuwe clubgebouw. Daarom starten we de rubriek met foto’s van de uitvoering van de verkochte kavels. Iedereen die iets organiseert naar aanleiding van de veiling, wordt van harte uitgenodigd foto’s te sturen naar ron.laan@hetnet.nl .

Het prachtige spandoek bij veilinghuis De Roode Leeuw laat al wekenlang zien dat De Valken dankbaar is voor het behaalde resultaat ten behoeve van de nieuwbouw.

Helma en JP Hoek hadden het perfect voor elkaar toen de gourmetters op bezoek kwamen. Heerlijk gegeten op het buitenterras.


Deze jongens beleefden een prachtige paintball-dag met BBQ tot besluit. Saillant detail op de ontvangstfoto: originele legerkleding uit de plunjezak van voorzitter Frank Hand.


Rick Hooijboer en Bart Imming met plezier en ambitie aan de slag in het Valkengebouw J&B stukadoors heeft op geweldige wijze ook al het “Dagje stukwerk”er op zitten, een van de topkavels op de veilingavond. De klus in het verre Heiloo was wel wat groter dan gedacht, maar J&B heeft het vakkundig en met een groot Valkenhart afgewerkt, klasse!

Ronald Laan stond uren in de keuken voor deze toptaart voor de verjaardag van Cas Vriend. De dag erna ontving Ronald een bedankkaart omdat het smullen geblazen was

Allemaal leuke mensen op de Valken-zomerbarbecue op de Zwaluw 6. Heerlijk vlees en bijpassende salades en ook wijn en bier vloeiden rijkelijk. Genieten.

De handbalsters maakten hun aangekondigde Sexy Car Wash op een tropische zondag helemaal waar! De automobilisten wisten niet wat hun overkwam in de wasstraat bij het Valkencomplex.

Even uitpuffen na het spelen en zwemmen voor Chris Beemster in het warme Frankrijk met een DVD’tje op de DVD-speler van Peter Haars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken