Na de veiling (afl. 2)

Hoewel de veiling al weer enige tijd achter ons ligt, genieten de kopers en kavelschenkers nog volop van de uitvoerende fase. In deze tweede aflevering van deze rubriek met foto’s van de verwezenlijking van de verkochte kavels, hebben we daar weer een paar mooie voorbeelden van. Iedereen die iets organiseert naar aanleiding van de veiling, wordt van harte uitgenodigd foto’s te sturen naar ron.laan@hetnet.nl .

ING organiseerde een prachtige middag/avond rondom de wedstrijd AZ-PSV op 28 september 2013. In de skybox van ING in het AFAS-stadion genoot iedereen niet alleen van de wedstrijd, maar ook van de entourage en het diner. Het was een superkavel voor jong en oud (13 t/m 80 jaar) en het werd een schitterende wedstrijd die AZ met 2-1 won.

Esther Laan had vanwege haar verjaardag op 7 september het geluk dat zij een kavel had gekocht van Regina Mantel. Homemade by Regina leverde een prachtig opgemaakte taart af, die bovendien overheerlijk smaakte.

Op vrijdag 4 oktober 2013 werd uitvoering gegeven aan de door Frans ten Oever en Arnold Dudink aangeboden Kookworkshop. Bij de culinaire onderneming Tocat werden gevarieerde gerechten bereid, die daarna natuurlijk in een gezellige sfeer en met een goed glas wijn werden gegeten. Een leerzame, gezellige en heerlijke avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Jan Koster, 27-06 (60 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken