Mathijs Bouman topspreker op 2e Valken-seminar

Met de opening van het nieuwe clubgebouw in aantocht, komt ook de tweede bijeenkomst van het Valken-seminar voor ondernemers dichterbij.

Na een geslaagde eerste editie in het oude clubgebouw, zien we uit naar de tweede keer op dinsdag 17 december a.s. In het dan geopende nieuwe clubgebouw worden de deelnemers in een professionele entourage welkom geheten voor een zakelijke, ontspannen avond.

Voor de tweede bijeenkomst wordt wederom een prachtig programma samengesteld. In de aanloop naar 17 december wordt hierover stukje bij beetje informatie verstrekt. Nu al mogen we laten weten dat SV De Valken de landelijk bekende journalist en econoom Mathijs Bouman bereid heeft gevonden om een spreekbeurt te houden op het Valken-seminar.

Dr. Mathijs Bouman (1966) is beurscommentator bij RTL-Z en vaste columnist van Het Financieele Dagblad en de business-website Z24.nl. Regelmatig is hij te zien bij De Wereld Draait Door, Eén Vandaag en andere actualiteitenprogramma’s.

In 2006 verscheen zijn boek ‘Hollandse Overmoed — Hoe de beste economie van de wereld ontspoorde’. Een jaar later was hij betrokken bij de vertaling van Alan Greenspans biografie ‘Een Turbulente Tijd’. In 2009 en 2011 werkte hij met Coen Teulings, toenmalig directeur van het Centraal Planbureau, aan een boek over de kredietcrisis, getiteld ‘De Grote Recessie’ en een boek over de eurocrisis, ‘Europa in Crisis’.
Hij schreef verder in 2010 ‘De Elektrische Spijkerbroek en andere avonturen in de economie’, een boek vol aanstekelijke verhalen over de rafelranden van de economische wetenschap.

Mathijs Bouman woont op de Hemmerbuurt in Hem en zijn zonen Maas en Vlieger voetballen met enthousiasme bij De Valken. Mathijs Bouman geeft lezingen over de kredietcrisis, de eurocrisis, de recessie, maar ook over wat er allemaal wel goed gaat in de (Nederlandse) economie. Het is fantastisch dat Mathijs bereid is SV De Valken te steunen met een spreekbeurt op het seminar, waarvoor hij ruim de tijd zal krijgen.

Uiteraard zullen de deelnemers van de eerste bijeenkomst ook weer welkom zijn op 17 december, zodat met 80 deelnemers hoe dan ook al sprake is van een goed gevulde zaal. Maar met Mathijs Bouman als topspreker en de aantrekkingskracht van het nieuwe clubgebouw, streven we naar meer deelnemers. Daarom nodigen we ondernemers en andere belangstellenden uit om zich ook in te schrijven voor het Valkenseminar. De kosten van de avond zijn EUR 50 per deelnemer, waarmee de nieuwbouw financieel wordt ondersteund.

In de aanloop naar 17 december volgt nog meer informatie over het inspirerende programma. Tijdens de avond worden hapjes en drankjes aangeboden door SV De Valken en hoofdsponsor Van Diepen Van der Kroef Advocaten, dus naast het inschrijfgeld zijn er geen verdere kosten aan deelname verbonden.

Veel ondernemers vonden vanwege de positieve reacties het achteraf jammer dat ze de eerste bijeenkomst niet konden bijwonen. Laat deze eenmalige kans daarom niet glippen en schrijf in op emailadres ron.laan@hetnet.nl. Na inschrijving ontvangt u een factuur.

Zegt het voort, ook buiten Valken-kringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Jan Koster, 27-06 (60 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken