Na de veiling (afl. 3)

De invulling van de op veiling aan de man gebrachte kavels levert tot dusverre vele Valken-mensen heel veel plezier op. Ook in deze derde aflevering laten we weer leuke “uitjes” zien. Het loopt uiteen van polsstokspringen tot High Wine, dus de variatie is groot. Foto’s van uitgevoerde kavels blijven welkom bij de redactie, stuur ze naar ron.laan@hetnet.nl.

Tip van de redactie, gelet op deze aflevering: gebruik zo nu en dan de flitser.

De familie Vreeker zit het veilen en het bedenken van leuke kavels in het bloed. Ze doen al jarenlang hun best voor de parochieveiling, maar ook op de Valken-veiling kwamen Jan en Lizet Vreeker goed voor de dag met hun dagje polsstokspringen met barbecue na afloop. Prachtige plaatjes van de “boerenplons”, het was een supergezellig festijn. Polsstokspringen verbroedert, zoveel is zeker.

Ed Kampstra pakte groots uit met zijn meer dan volledig aangeklede uitje naar de Rijksdienst voor het Wegverkeer in Lelystad. De deelnemers kregen een gevarieerd programma voorgeschoteld, maar ook de maaltijd was prima verzorgd, zo moge blijken uit dit beschikbare fotomateriaal. Deze topkavel verdient meer exposure, dus als er nog meer foto’s gemaakt zijn, stuur ze dan op.

Gastvrijheid en gezelligheid staan bij Jos en Monique Dalmulder hoog in het vaandel. In de sfeervolle woonkeuken in huize-Dalmulder beleefden de deelnemers aan de High Wine een klasseavond. Met zorgvuldig door broer/zwager Jack geselecteerde wijnen, gecombineerd met op smaak bijpassende kleine hapjes, geprepareerd door Homemad by Regina, die zelf daarnaast ook als gast mee kon genieten. Jos wist iedere ronde van een inleiding te voorzien, waarbij – we kennen hem – de verhalen steeds grappiger maar ook steeds ongeloofwaardiger werden, voorzover het op de wijn aankwam. Om met Jos te spreken; “Duhuzz….”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 15-06-2024
Ochtend
Ati/Kenan Almhmedi
Middag
Opvulplek/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Simone Feller, 11-06 (28 jaar)
Wouter Dekker, 12-06 (20 jaar)
Collin Lely, 12-06 (19 jaar)
Daan van den Akker, 13-06 (22 jaar)
Mark Borst, 13-06 (41 jaar)
Edwin Hoffer, 14-06 (31 jaar)
Melissa Sijm, 14-06 (29 jaar)
Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Copyright © 2024 De Valken