De Valken E2 wint alleen de 2e helft

Hallo allemaal,

Jl. zaterdagmorgen ging De Valken E2 opnieuw de strijd aan tegen Spirit’30 E3 op dit keer het echte groene grasveld het aan de Stationslaan in het pittoreske Hoogkarspel. Twee weken geleden eindigde de oefenwedstrijd in een 5-6 overwinning voor De Valken na een 3-1 ruststand.

1e helft:
Opnieuw lieten wij ons de kruidkaas van ons brood eten in de eerste helft, iets wat ons al vaker is overkomen in de Najaarscompetitie. Nu stonden wij, ondanks een sterk begin, met 4-1 achter bij de rust. Het doelpunt kwam op naam van Wouter na goed doorzetten van Morris aan de zijkant van het veld.

Rust:
Lekker limonade drinken en samen ons weer voorbereiden op de tweede helft die volgens één van de spelers ging starten met de brilstand van 0-0.

2e helft:
U raadt het al…wij kwamen meteen prima uit de startblokken…schot van Morris op de kruising en snel reageren van Björn betekende 4-2…de supporters waren nog onderweg naar het veld….zij zagen een ontketend De Valken….de verdediging stond op scherp….gaf niets meer weg…en de bal werd goed rondgespeeld…felle duels….Spirit’30 op zijn achterste benen….aanval over rechts….Björn stuurt Morris diep….keeper mist…Wouter ontvangt…houdt het overzicht en plaatst de bal in de korte hoek…4-3!…korte corner Björn met Ryan…schot geblokt…even niet goed opletten en Spirit’30 maakt bijna een goal maar Maas redt schitterend…het zonnetje brak door en was het de pass van Niels naar Bryàn, Bryàn op Tim die speelde naar Morris…voorzet net gemist door Björn….maar gelukkig daar is Wouter….aanname bal…hoek voor het uitkiezen….schot op goal….en….net buitenkant paal…geen gelijkmaker….maar het kan nog roepen de supporters…extra aanvaller…bal in de kluts….goal…voor …Spirit’30: 5-3 eindstand.

Een wedstrijd met twee gezichten eindigde in een overwinning voor de tegenstander…wat een spannende wedstrijd.