Programma seminar 17 december bekend

Het volledige programma voor de afsluitende avond van het tweedaagse Valken-seminar is bekend. Naast de eerder aangekondigde topspreker Mathijs Bouman, zijn er spreekbeurten van advocate Marjolein Gobes, bedrijfsadviseur Peter de Blank en accountant Mathieu Boots.

De eerste spreker van het seminar is Marjolein Gobes. Zij is als arbeidsrecht advocaat verbonden aan Van Diepen Van der Kroef Advocaten en lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland. Marjolein Gobes behandelt vanuit actueel perspectief ‘arbeid & ontslag’. Vanwege het karakter van de avond, doet ze dat vooral vanuit de positie van de ondernemer.

De tweede spreker van de avond is Peter de Blank van de Prisma Advies Groep. Peter de Blank spreekt over “ondernemen in zwaar weer”. In zijn adviespraktijk wordt hij met regelmaat benaderd om bedrijven in moeilijkheden bij te staan. Ook banken schakelen hem hiervoor in. Hij zal aan de hand van in zijn adviespraktijk opgedane ervaring in combinatie met eigen ondernemerservaring waarschuwen voor de valkuilen en tips geven om weer perspectief te creëren.

De derde presentatie is toebedeeld aan Mathieu Boots. Mathieu Boots is erin geslaagd om tijdens een professionele voetballoopbaan zich tevens voor te bereiden op het leven na het voetbal. Hij is werkzaam als accountant bij Jan Accountants en Belastingadviseurs. Mathieu Boots zal vertellen over het verloop van zijn voetbalcarrière en zijn aandacht voor zijn zakelijke positie daarna en hoe dat nu gaat. Hij is afkomstig uit een echte Valken-familie en heeft bij bijzondere clubs in Nederland, België en Japan gespeeld. Saillant detail is dat Mathieu op dit moment speler is van Valken 1.

Na de pauze sluit de landelijk bekende journalist en econoom Mathijs Bouman de avond af met een presentatie over de kredietcrisis, de eurocrisis, de recessie, maar ook over wat er allemaal wel goed gaat in de (Nederlandse) economie en misschien zelfs wel over de sportwereld. Dr. Mathijs Bouman is beurscommentator bij RTL-Z en vaste columnist van Het Financieele Dagblad en de business-website Z24.nl. Regelmatig is hij te zien bij De Wereld Draait Door, Eén Vandaag en andere actualiteitenprogramma’s.

Met dit topprogramma hoopt De Valken op extra deelnemers voor het seminar. Na een geslaagde eerste editie met 80 deelnemers in het oude clubgebouw, zien we uit naar de tweede keer op dinsdag 17 december a.s. In het nieuwe clubgebouw worden de deelnemers in een professionele entourage welkom geheten voor een zakelijke, ontspannen avond.

We nodigen ondernemers en andere belangstellenden uit om zich ook in te schrijven voor het Valkenseminar. De kosten van de avond zijn EUR 50 per deelnemer, waarmee de nieuwbouw financieel wordt ondersteund. De deelnemers van de eerste seminaravond hebben reeds betaald, maar het zou leuk zijn als zij andere ondernemers of niet-ondernemers enthousiasmeren voor deelname.

Tijdens de avond worden hapjes en drankjes aangeboden door SV De Valken en hoofdsponsor Van Diepen Van der Kroef Advocaten, dus naast het inschrijfgeld zijn er geen verdere kosten aan deelname verbonden.

Inschrijving kan op emailadres ron.laan@hetnet.nl. Na inschrijving ontvangt u een factuur.

Zegt het voort, ook buiten Valken-kringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken