Word sponsor met een “eigen” zonnepaneel bij De Valken

De laatste financiële actie voor het nieuwe clubgebouw is: sponsoring van de 170 zonnepanelen.
Iedereen die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan of die eenvoudigweg De Valken een warm hart toedraagt komt in aanmerking voor deze sponsoring. Voor particulieren geldt een bedrag van € 75 en voor bedrijven € 150. Voor alle duidelijkheid: u betaalt dit bedrag slechts één keer.
Met deze actie wordt uiteraard beoogd geld voor het nieuwe gebouw bijeen te brengen, meer in het bijzonder voor nieuwe inventaris. Maar de actie dient ook ter promotie van de duurzaamheid met 170 zonnepanelen, die plat op het dak van de kleedkamers zijn aangebracht en daardoor dus niet te zien zijn. Op de mooie foto bij dit bericht zijn de zonnepanelen wel goed te zien.

Zodra alle 170 zonnepanelen een sponsor hebben gevonden, wordt een “display” gemaakt, waarop alle sponsors worden genoemd, maar waarop ook de energiewinst van SV De Valken actueel kan worden afgelezen. Uiteraard wordt bij de officiële onthulling van deze display een leuke bijeenkomst georganiseerd waaraan voor de sponsors geen kosten verbonden zijn. Alle sponsors van een zonnepaneel worden hiervoor uitgenodigd. Tijdens die bijeenkomst wordt het belang van duurzame energie uitgelegd door Ruud Vriend van Zonzo met een informatieve presentatie. Wethouder Sjon Wagenaar zal het duurzaamheidsbeleid van de Gemeente Drechterland toelichten.

Een sponsor mag ook meer zonnepanelen tegelijk sponsoren. Tevens kan bijvoorbeeld in familieverband of als team sponsoring plaatsvinden. Het zou mooi zijn als een ieder met een “zonnige” kijk op De Valken duurzaam sponsor van een zonnepaneel wil zijn.

Op de website houden wij u een overzicht bij van alle sponsors van de zonnepanelen. Door hier te klikken ziet u dit overzicht.

Vindt u het ook leuk om als sponsor uw “eigen” zonnepaneel te hebben bij De Valken, meldt u zich dan persoonlijk aan bij Jan Koster, Peter Vriend of Ron Laan of op de emailadressen: peter.vriend@quicknet.nl of ron.laan@hetnet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Copyright © 2024 De Valken