Bestuur wenst A junioren een fantastische reis naar Bali

Het bestuur van SV De Valken wenst de A junioren en hun begeleiders een fantastische reis naar Bali. Het wordt een unieke combinatie van een bijzondere vakantie en het nastreven van hele goede doelen, in samenwerking met de KNVB (KNVB Clublinking) en Rotaryclub Enkhuizen.

De afgelopen maanden is er door de A 1 en het begeleidende team veel aandacht in de reis naar Bali gestoken. Dat hebben ze uitstekend gedaan, want door alle hectiek rond bouw en opening van het nieuwe clubgebouw was het best moeilijk om ook de Bali-reis en de daarmee verbonden doelen in de schijnwerpers te plaatsen. Zo had het bestuur van SV De Valken begrijpelijkerwijs ook de focus op het clubgebouw, al was dat soms ook wel jammer. Gelukkig heeft bestuurslid Guus Bosch, zij het vooral individueel, een uitstekende rol kunnen spelen.

Het is bewonderenswaardig dat de A junioren reeds hun financiƫle doelstelling van EUR 9.000 voor het goede doel hebben behaald, te weten de nieuwbouw van een school (Window to the World-project) en de aanleg van een sportveld. Heel mooi gedaan.

We hopen dat het een prachtige reis wordt die aan de verwachtingen gaat beantwoorden. Op Facebook zullen velen jullie avonturen op de voet volgen en ook het bestuur is zeer benieuwd om bij terugkeer te vernemen hoe het jullie is vergaan in het verre land.

Goede reis en veel plezier.

Het bestuur van SV De Valken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken