Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – FC Medemblik

De doelpuntrijke thuiswedstrijd van het eerste elftal van De Valken tegen FC Medemblik kende op de achtergrond een nieuw fenomeen: de speciale gasten van het bestuur.

Als de gelegenheid zich voordoet worden voortaan bij thuiswedstrijden van Valken 1 enkele mensen uitgenodigd die voor, tijdens en na de wedstrijd speciale gast zijn van het bestuur. De gasten kunnen bijvoorbeeld sponsor zijn of lid van de Club van 100, maar dat hoeft niet per se. De keuze is in volgorde willekeurig, maar het is wel de bedoeling dat gaandeweg in ieder geval alle vaste sponsors een keer gast van het bestuur zijn geweest.

Het bestuur ziet in het nieuwe gebouw, met de fraaie opzet met twee bestuurlijke ruimtes, de mogelijkheid gasten uit te nodigen. Weliswaar verdient de bestuurskamer nog een betere aankleding, maar dat komt wel. Gastvrouw Afra Groot draagt zorg voor de hartelijke ontvangst en de goede verzorging met drankjes en hapjes en een lid van het bestuur vult de inhoudelijke kant van het programma in.

Deze eerste keer waren uitgenodigd: Pieter en Sonja Fine (verbonden aan het bedrijf Fiberco), Jos en Monique Dalmulder (van Dalmulder Accounting & Belastingadviseurs) en Jeen Kersten (van 12Switch, of beter gezegd het bedrijf Groeier!, waarin hij met andere ondernemers samenwerkt). Helaas waren de balsponsors van Eetcafé ’t Ken-net niet in de gelegenheid te komen, omdat het druk was met het Kroegsportspektakel in de dorpscafés.

Voorafgaand aan de wedstrijd hield secretaris Ron Laan een korte presentatie met als titel “SV De Valken, een mooie en belangrijke dorpsvereniging”, waarbij de visie van het bestuur op de vereniging binnen de dorpsgemeenschap Hem/Venhuizen op het sportieve en sociaal-maatschappelijke gebied werd gepresenteerd. Daarna genoot iedereen volop van het doelpuntenfestijn op het veld en na afloop werd met een borrel het bezoek afgesloten. Een mooie bonus bij dit eerste bezoek was dat er diverse zonnepanelen door de gasten werden gesponsord, in totaal 6 stuks, waarvoor hartelijk dank!

Als goede gewoonte wordt met sponsors beoogd tijdens het bezoek foto’s te nemen bij hun reclamebord, zodat iedereen kan zien welke gezichten bij een reclamebord horen. Hieronder zijn de foto’s te zien van Sonja en Pieter Fine van Fiberco en Jos en Monique Dalmulder van Dalmulder Accounting & Belastingadviseurs. Jeen Kersten gaat later dit jaar met zijn zakenpartners bij het nog te maken reclamebord van zijn nieuwe bedrijf Groeier! op de foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Copyright © 2024 De Valken