Ouders sponsoren een zonnepaneel op naam van hun kinderen

Hoe gaat het met de sponsoring van de 170 zonnepanelen, is een veelgehoorde vraag. Het antwoord is: goed, we zijn over de helft.

Maar dat betekent ook dat we nog de helft van alle zonnepanelen graag van een sponsor zouden voorzien.
In de rubriek sponsors zijn de sponsors van zonnepanelen met name genoemd. Iedere sponsor wordt genoemd en sommige (veel) vaker omdat ze meer panelen hebben gesponsord.

De Valken heeft 170 zonnepanelen en deze kunnen voor EUR 150 door bedrijven en EUR 75 door particulieren worden gesponsord. Het bedrag is eenmalig, de sponsoring is permanent. Uiteindelijk komen alle sponsors met naamsvermelding bij het displaybord in de kantine waar de energiewinst van de vereniging door de duurzaamheid kan worden gevolgd in harde cijfers.

De sponsors tot nu toe hebben vooral als drijfveer: de jeugd en de duurzaamheid. Veel ouders sponsoren een zonnepaneel en vinden het leuk dat vanwege het belang van de sportieve toekomst van de jeugd de namen van hun kinderen als sponsor worden vermeld. Dat zou een inspiratie voor opa’s en oma’s en andere vaders en moeders kunnen zijn. Denk er eens over na en laat het weten aan de commissie die zich bezighoudt met de zonnepanelensponsoring.

Het betreft de slotactie in financieel opzicht betreffende het nieuwe gebouw. Met de opbrengst wordt beoogd het inrichtingsmeubilair in de kantine en de bestuurskamer te verbeteren. Aanmelding kan via Jan Koster, Peter Vriend en Ron Laan (ron.laan@hetnet.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Copyright © 2024 De Valken