De Valken E4 pakt weer mooie prijs in Oosthuizen

Zaterdag mocht de De Valken E4 weer deelnemen aan het toernooi in Oosthuizen. Het was prachtig weer en iedereen had er veel zin in, de organisatie was in goede handen en alles was prettig georganiseerd.

Aangezien ons team niet compleet was, ( verhuizing, blessure en nog iets) hebben we contact gezocht met een aantal toppers van ASV. Jelle Gorter en Tom Laan van ASV E1 hadden geen voetbalverplichtingen en wilde graag met ons mee spelen.

Zo stonden er zaterdag vijf spelers uit dezelfde klas in het team, groot voordeel dat de jongens iedere week al samen voetballen op het schoolplein.

De eerste twee wedstrijden werd er gewonnen van Oosthuizen E3 en Graftdijk E1, daarna mochten we aantreden tegen een Amsterdamse ploeg: Buiksloot E6. Onze jongens waren danig onder de indruk niet vanwege de balvaardigheid, maar vanwege het postuur van menig speler (groot en fors).

Hierdoor vergaten we even ons eigen spel en zodoende verloren we deze wedstijd nipt met 2-3. De laatste wedstijd tegen Tos Actief werd ook gewonnen en de verwachting op dat moment was dat we net naast de eerste prijs zouden grijpen.

De Valken E4 was uitgespeeld en had 9 punten bij elkaar gevoetbald, concurrent Buiksloot E6 had op dat moment 7 punten maar nog een wedstrijd te spelen.

Onder getekende en Tom Laan gingen deze wedstrijd maar even bekijken en de tegenstander Tos Actief aanmoedigen. De jongens van Buiksloot konden schijnbaar niet met de druk omgaan en verloren deze wedstrijd verassend met 1-3.

Eindresultaat: Buisloot 7 punten en De Valken E4 9 punten: De beker was weer voor ons.

Een hele mooie afsluiting van drie seizoenen met het team in dezelfde samenstelling.

Ik heb enorm genoten van jullie inzet en spelvreugde, bedankt hiervoor.

Na veel mooie resultaten wordt volgend seizoen naar alle waarschijnlijkheid een andere indeling.

Een ieder veel succes gewenst…

Met sportieve groet,

Nico Boots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken