Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – RKEDO

Bij de wedstrijd De Valken – RKEDO ontving het bestuur vier gasten. Vorig jaar was een dergelijke ontvangst in gang gezet in het nieuwe gebouw. De bedoeling is dat het bestuur op deze manier in contact komt of blijft met vooral sponsors, maar ook andere mensen kunnen hiervoor in aanmerking komen. Deze keer ging het om Piet en Méranda Koster, Linda Besseling en Timo Groot.

Timo Groot was bij het eerste thuisduel van Valken 1 de balsponsor. Van een nadere kennismaking met het bestuur was in dit geval geen sprake, want Timo zit zelf al jarenlang in het bestuur, waar hij met veel bevlogenheid de portefeuille accommodatie heeft. De rest van zijn leven kan Timo plezier beleven aan het feit dat hij dit ook deed tijdens de oprichting van het nieuwe clubgebouw. Prachtig toch dat hij ook dit jaar weer een bal wilde sponsoren in de gewonnen wedstrijd tegen ALC.

De balsponsor tegen RKEDO was Koster Bloembollen. De familie Koster is van oudsher sterk verbonden met De Valken. Dit geldt anno 2014 nog steeds. Als vertegenwoordiger van het bedrijf waren Piet en Méranda Koster aanwezig. Sjaak en Erna Koster waren een weekendje weg en zijn natuurlijk graag een andere keer welkom. Piet en Méranda beleefden als kersverse opa en oma een mooie week, waarin het te gast zijn bij De Valken mooi aansloot. Goed te weten dat de volgende voetbalgeneratie met kleinzoon Mats zich heeft aangediend.

Namens APK Besseling was Linda Besseling aanwezig. Haar broer Richard was niet in de gelegenheid, maar had het bestuur wel laten weten de uitnodiging op prijs te stellen. Linda is een enthousiast volger van de vereniging en staat onder meer langs de lijn bij haar zoon Rick. Haar man Guus Sünder is al goed voor de productie van menig Valken-filmpje met als meesterwerk tot dusverre de schitterende film over de opening van het nieuwe clubgebouw.

Al met al een gezellige middag, met leuke gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken