Teambuildingsweekend dames senioren

Het is al weer een week geleden dat de dames van Alpha Tours De Valken 1 en 2 een sportief weekend hebben gehad in het o zo mooie Egmond Binnen. Na een aantal avonden brainstormen heeft een groep meiden samen met Jop en Hetty een ontzettend gezellig maar vooral sportief weekend in elkaar weten te zetten.

Enkele meiden, Jop en Hetty gingen na de training van vrijdag al naar Egmond om daar al een en ander klaar te zetten en hun mentaal voor te bereiden op de sportieve zaterdag. We sliepen met ongeveer 25 man (vrouw) in een grote boerderij. Alles was tip top voor elkaar. Om half tien kwamen de andere meiden aan in Bergen om de Mountainbike beet te pakken en 15 km te fietsen door de duinen. Voor heel veel meiden is het een bekend parcours, maar het blijft afzien! Na verschillende valpartijen, blauwe plekken en natte shirts, hebben we met zijn alle geluncht in Bergen. Iedereen kon zijn motor weer opladen voor jaja, 1.5 uur bikkelen met onze Bootcampers uit Venhuizen! Na verschillende estafettes, stonden we eigenlijk een beetje gelijk wat de stand betreft. Maar toen begon de strijd, touwtrekken! Er werd geroepen: we pakken die oldies wel even! (24+ wordt tegenwoordig Oldie genoemd). Na een aantal wedstrijden touwtrekken, kwamen de ‘jonkies’ er toch wel achter dat de Oldies eigenlijk best sterk waren…

Met 4 douches, 22 meiden en 1 uur de tijd is het ons toch gelukt om fris aan te schuiven aan het heerlijke diner. Het lokale restaurant heeft ons een heerlijk diner verzorgd. Er waren een aantal meiden die later kwamen, maar gelukkig hebben zij ook mee kunnen genieten van het eten. Ook de drilinstructeurs van de Bootcamp hebben ook hun buik kunnen vullen. 25 meiden, en helemaal stil… hoe is het mogelijk?

Toen begon het feest. De verrassingsavond! Een aantal meiden hebben deze avond fantastisch weten te vullen met spelletjes. Het Lama Moordspel, bonte avond, geblinddoekt stoelendans en ga zo maar even door. Na een bewogen avond met hapjes en drankjes kwam hier ook een eind aan. We hebben ontzettend gelachen. Wederom de complimenten aan de organisatie! Zij hebben de meiden laten zweten, spierpijn van het lachen en er zelfs voor elkaar gekregen dat onze Jop voortaan als Boer Harms (bonte avond) door het leven gaat.

Na een goede (gehorige) nachtrust zijn we vroeg uit de veren gegaan om een wandeling van +- 8 km door het mooie duin/bosgebied van Egmond. We hebben het redelijk droog kunnen houden, maar later hebben we helaas een activiteit in Alkmaar niet kunnen doen. Dat neemt niet weg! We hebben de mogelijkheid om deze activiteit alsnog te doen. Het was nat en vies weer om de stormbaan in Alkmaar te betreden.

Last but not least willen wij onze club en de heer Piet Koopman ontzettend bedanken voor hun bijdrage aan dit ontzettende leuke weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 01-06-2024
Ochtend
Isabel/Milan Vonk
Middag
Luca Bleeker/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Delano Bezuijen, 29-05 (20 jaar)
Wietse Sijm, 29-05 (32 jaar)
Charmaine Boon, 30-05 (33 jaar)
Rick Raven, 30-05 (35 jaar)
Loek Groot, 31-05 (30 jaar)
Nick Redeker, 01-06 (35 jaar)
Tim Stammes, 01-06 (25 jaar)
Copyright © 2024 De Valken