Valken 4 verliest maar, speelt sterke tweede helft!

Zoals vaker in drukke tijden,
Begint de schrijver van de verslagen bijzaken te vermeiden.
Hoewel jullie allen waarschijnlijk lang aan het wachten zijn,
Vond ik zo’n tijdje rustig wel lekker fijn (Kok, 2014).

Enfin, hier dan eindelijk het verslag van de wedstrijd tussen DWB 2 en de Valken 4.
DWB staat eerste en zal deze positie waarschijnlijk komend seizoen niet meer uit handen geven. Het team bestaat uit goed spelende mannen die weten wat zij van elkaar kunnen verwachten. Wij stonden voor aanvang van de wedstrijd tweede.

De wedstrijd begon en meteen was het DWB die druk zette. Na wat onzorgvuldig spel liepen wij na een half uur al tegen een 2-0 achterstand aan te kijken. Gelukkig hielden wij de schade beperkt tot rust. Na het een en ander te wisselen en Frank K. op hun gevaarlijkste spelverdeler te zetten ging het bij ons een stuk beter en bij DBW aanzienlijk minder. Zij kwamen er niet meer door, maar wij helaas ook niet. Wel is de vechtlust van onze jongens een schouderklopje waard. In de tweede helft heeft iedereen hard gewerkt en gestreden om het DBW zo moeilijk mogelijk te maken. Maar al met al komt het dus zo dat we de tweede nederlaag van het seizoen hebben geleden.

Zondag spelen we tegen het altijd gevaarlijke VVS. Hier verloren wij aan het begin van het seizoen ook van. Tijd voor sportieve revanche. Om 13:00 staan wij klaar bij de Valken, komt dat zien, komt dat zien.