DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Goedbezochte zonnepanelenavond fraaie afsluiting van sponsoractie

Vrijdagavond 12 december vond de finale plaats van de actie “Sponsor uw eigen zonnepaneel”. Er waren zo’n 60 belangstellenden op de avond afgekomen en dat was een mooie opkomst. Het programma was informatief en onderhoudend en na afloop was het gezellig.

Als eerste spreker kwam Ron Laan, die verder ook presentator van de avond was, namens het sponsorcomité aan het woord. Het comité werd gevormd door Jan Koster, Ron Laan en Peter Vriend die met succes voor alle 170 zonnepanelen op het dak van de kleedkamers een ‘eigen’ sponsor hebben kunnen vinden. Hierdoor is niet alleen geld bijeengebracht voor nieuw meubilair in de kantine, maar ook is het thema duurzaamheid bij De Valken echt gaan leven. De opbrengst is prachtig: EUR 15.525 en het streven is om op de nieuwjaarsreceptie van 4 januari het nieuwe meubilair en de verdere aankleding van het gebouw te kunnen laten zien.

Hierna zette Timo Groot namens het bestuur van De Valken de betekenis uiteen van de opwekking van stroom door de zonnepanelen. De vice-voorzitter kon mooie resultaten laten zien die in het eerste volle jaar in het nieuwe gebouw zijn behaald. In een afzonderlijk bericht zal binnenkort op de website nog verslag worden gedaan van deze resultaten, maar duidelijk was dat alle sponsors trots kunnen zijn op hun zonnepaneel, waarmee zowel het milieu als de club een goede dienst wordt geboden.

Ruud Vriend van het installatiebedrijf Zonzo vertelde met passie en verstand van zaken over zijn keuze om een bedrijf te beginnen in de duurzaamheidsmarkt. Aan de hand van een reeks nieuwsberichten kon Ruud Vriend allerlei ontwikkelingen rondom zonne-energie onder de aandacht brengen en tevens heeft hij op begrijpelijke wijze de werking van zonnepanelen uitgelegd.

In gesprek met presentator Ron Laan kregen wethouder George Besseling en raadslid (en oud-wethouder) Sjon Wagenaar de gelegenheid het publiek duidelijk te maken wat er in de Gemeente Drechterland gebeurt op het gebied van duurzaamheid. Hieruit kwam naar voren dat de Gemeente Drechterland duurzaamheid op vele manieren nastreeft, waarbij soms ook door subsidies investeringen in duurzaamheid worden gestimuleerd. Sjon Wagenaar gaf eerlijk toe nog graag zelf als wethouder invulling te geven aan het thema duurzaamheid, maar ook vanuit de gemeenteraad kan invloed uitgeoefend worden. Hoewel er logischerwijze enige verschillen zijn in de kijk op duurzaamheid bij college en oppositie, was er bij zowel George Besseling als Sjon Wagenaar echte ambitie voor duurzaamheid te zien en te horen. Het College en de Gemeenteraad zijn bovendien verheugd over de duurzaamheid bij De Valken.

Aan het einde van de bijeenkomst kreeg C-junioren 1-speelster Sellin Vriend de eer om het fraaie sponsornamenbord te voorschijn te halen. Dit bord is ook als reclamebord langs het hoofdveld geplaatst.

Hiermee is de sponsoractie in aanwezigheid van zeer vele zonnepaneelsponsors op een fraaie wijze afgesloten.


V.l.nr. Timo Groot (bestuur De Valken), George Besseling (wethouder), Sjon Wagenaar (lid gemeenteraad), Ron Laan (sponsorcomité en presentator), Ruud Vriend (directeur Zonzo), Jan Koster (sponsorcomité) en Peter Vriend (sponsorcomité)


Timo Groot schetste in zijn presentatie de duurzame resultaten van de zonnepanelen bij De Valken


Ruud Vriend sprak over de ontwikkeling van zonne-energie en de rol van Zonzo in de duurzaamheidsmarkt.


Zo’n 60 belangstellenden woonden de bijeenkomst en het programma kreeg hun volle aandacht.


In gesprek met presentator Ron Laan belichtten wethouder George Besseling en raadslid Sjon Wagenaar het thema duurzaamheid vanuit de invalshoek van het gemeentebestuur.


C junioren 1-speelster Sellin Vriend kreeg de eer het sponsorbord te onthullen.


Het zonnepanelenbord in de kantine hangt prominent bij de display waarop de energieresultaten te zien zijn.


Op een reclamebord langs het veld is het overzicht van de zonnepaneelsponsors ook te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tjeerd Zuurbier, 13-04 (32 jaar)
Myrthe Hand, 14-04 (21 jaar)
Sammy Koster, 14-04 (25 jaar)
Joey Groot, 16-04 (18 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (22 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (55 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com