Lever als ECOsupporter textiel en elektra in bij De Valken

De Valken gaat zich nog meer richten op duurzaamheid. Met de zonnepanelen op het dak van het clubgebouw en het duurzame karakter van het gebouw zelf zijn de eerste stappen gezet. Vanaf nu gaat De Valken ook meedoen aan het ECOsupporter-inzamelsysteem, waar al veel meer clubs succesvol mee bezig zijn.

De Valken concentreert zich in eerste instantie op de inzameling van textiel en elektronisch afval. Bij het complex staan ter hoogte van de ingang 2 inzamelcontainers waarop in het weekend op de tijden dat er wedstrijden worden gespeeld door iedereen textiel en elektronisch afval kan worden ingeleverd. Als er geen wedstrijden zijn, worden de containers gesloten.

Per volle container ontvangt de club een mooi bedrag. Bij succesvolle inzameling kan het bedrag oplopen tot enkele honderden euro’s per jaar.

Als je duurzaam wilt zijn en tegelijkertijd De Valken wilt steunen, lever je textiel en elekronisch afval voortaan in bij De Valken en spoor je andere mensen ook aan dit te doen.

In de textielcontainer mag alleen het volgende materiaal (in gesloten plastic zakken) worden gedeponeerd : kleding, schoenen, huishoudtextiel, lakens, dekens, lappen, tassen,riemen, speelgoed, handdoeken en gordijnen.

Maar let op: er mogen geen matrassen, kussens, knipselresten, vervuild of nat textiel in de container..

In de container voor elektronisch afval mogen alle kleine afgedankte elektrische apparaten met een snoer en stekker of batterij, van elektrisch speelgoed tot keukenapparatuur, van scheerapparaten tot stereo’s en van elektrische barbecues tot stofzuigers.

Maar let op er mag geen (te) groot witgoed, zoals tv’s, beeldschermen en witgoed, in de container.

Ga voor meer informatie naar www.ecosupporter.nl.

Op de Valkenwebsite wordt de komende tijd meer aandacht besteed aan het project ECOsupporter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken