Prachtige opbrengst Wijnactie 2014: € 2.475,80

Ter afronding van de Wijnactie 2014, hebben de leden van de Wijncommissie het prachtige resultaat gepresenteerd. De Wijnactie 2014 heeft maar liefst € 2475,80 opgebracht!

De Wijncommissie was door het bestuur uitgenodigd bij de wedstrijd van Valken 1 als Speciale gast van het bestuur, samen met Jack Boon namens Wijnimport J. Bart. De actie vindt al enkele jaren plaats in uitstekende samenwerking met dit bedrijf uit de Beemster. Zoals ieder jaar waren de wijnen die met Wijnimport J. Bart zijn geselecteerd weer van uitstekende kwaliteit. Naast de witte en rode wijn, kon deze keer ook een heuse Cava worden besteld. De positieve reacties die de Wijncommissie bij haar werkzaamheden heeft ontvangen zijn bovendien een mooie basis om ook in 2015 de Wijnactie op touw te zetten.

Trots op het resultaat gaf Mary Vriend van de Wijncommissie in de bestuurskamer een toelichting op het succesvolle verloop van de actie, waarbij heel veel mensen die De Valken een warm hart toedragen voor de gezellige winterperiode met de feestdagen wijn hebben besteld. In de vorm van een feestelijke cadeaucheque werd de opbrengst bekend gemaakt aan secretaris Ron Laan, die namens het bestuur de Wijncommissie hartelijk dankte voor hun geweldige prestatie. De opbrengst komt uiteraard ten goede aan de activiteiten van de club. De cadeaucheque werd hierna trots getoond in de kantine aan de leden en toeschouwers bij de wedstrijd tegen Always Forward.

De Wijncommissie bestond dit jaar uit Mary Vriend, Cisca Besseling, Margreet van Dulmen, Sandy van der Werff, Marieke Broens, Mylene Kuiper en Judith Leijen. De dames van de Wijncommissie, van wie de meesten afgelopen zondag aanwezig konden zijn, hebben veel plezier beleefd aan hun taak en zien alweer uit naar de volgende actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken