Enerverend handbal weekend in De Banne

Om 9.55 trad de B2 aan voor hun kampioen wedstrijd. Ze speelden een prima wedstrijd en lieten weinig over van hun tegenstander. Ze wonnen met 31-3
Het bestuur feliciteert de B2 met het behalen van hun kampioenschap in de zaal. Een fantastische prestatie van de meiden en hun trainers en coachen !!! Dik verdiend !

Om 12:00 was het de beurt aan de Senioren om te proberen het kampioenschap binnen te halen. De Banne was overvol en de sfeer was geweldig. Na een spannende wedstrijd waarin onze dames alles gegeven hebben, was de eindstand helaas 19-21 in het voordeel van Tornado.
Helaas (nog) geen kampioenschap. De kans is er nog steeds maar we zijn afhankelijk van Tornado. In ieder geval zijn wij trots op onze Dames 1 en Jop en Hetty die hen zo goed begeleiden. Wij vinden het een top prestatie wat er ook komende twee weken gebeurt. Ook het publiek wat in grote getalen gekomen was bedankt voor de steun, het was super om te zien dat er zoveel mensen mee leven.

Aanstaand weekend hebben de dames van de A1 en de dames van de C1 kansen om het kampioenschap binnen te halen. Wij wensen hun veel succes de A1 speelt om 12.15 bij Excelsior en de C1 speelt om 10:45 thuis in de Banne.
Ook zij hebben support nodig dus we nodigen iedereen uit om hen te komen aanmoedigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken