Sportief netwerken onder het mom Koppie Doen! bij De Valken

Ondernemen is sport, sport is ondernemen! Dat is het thema van ‘Koppie Doen!’ op 19 mei aanstaande. Het event Koppie Doen! is een initiatief van Ondernemers Club Westfriesland, Westfriese Bedrijvengroep en Rabobank West-Friesland. Alles draait deze editie om sportief ondernemen op een sportieve locatie. Deze organisaties hebben een topspreker weten te strikken in de persoon van ondernemer én Nederlands beste scheidsrechter Björn Kuipers. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een inspirerende avond!

Volgens de uitnodiging die aan regionale ondernemers is verzonden, zal in de unieke sfeer van het duurzame en ‘state of the art’ sportcomplex S.V. De Valken in Hem Björn Kuipers een kijkje in zijn leven als topscheidsrechter geven. Hij heeft zijn passies ‘ondernemen’ en ‘topscheidsrechter zijn’ op een unieke manier gecombineerd. Björn verbindt en brengt mensen écht met elkaar in contact. amenwerken, verbinden en ondernemen, dat is waar hij voor staat, aldus de uitnodiging.

Het bestuur is er trots op dat de organisatie van Koppie Doen! het Valken-complex heeft uitgekozen in haar zoektocht naar een specifieke sportlocatie vanwege het op sport gebaseerde programma. Het zal weliswaar eenmalig zijn, maar het is toch mooi voor de club dat De Valken op deze manier in de picture is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 04-05-2024
Ochtend
Veronique/Ricardo Bruseker
Middag
Chris Beemster/Thijs Kuip

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Matisse Bekenkamp, 24-04 (14 jaar)
Tristan Dekker, 24-04 (16 jaar)
Wesley Schuitemaker, 24-04 (19 jaar)
Jim Vijn, 24-04 (15 jaar)
Elise Koebrugge, 25-04 (41 jaar)
Dean Laan, 25-04 (16 jaar)
Stijn de Vrieze, 25-04 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken