Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Strandvogels

Voor de laatste keer dit seizoen had het bestuur bij de wedstrijd van De Valken tegen Strandvogels speciale gasten uitgenodigd. Gedurende het gehele seizoen zijn er maar liefst 40 speciale gasten geweest en voor dit clubjaar is dat mooi genoeg. Het geeft het bestuur de gelegenheid om tijdens de laatste thuiswedstrijd tegen HSV Sport 1889 op 10 mei mee te genieten in de kantine, waar het tijdens en na afloop van de wedstrijden zeer gezellig is. Op 10 mei worden uiteraard de bezoekers uit Hoorn en de scheidsrechter nog goed verzorgd door gastvrouw Afra Groot, die op die dag haar slotoptreden heeft. Maar daarover na die wedstrijd meer.

Jeen Kersten en Frank Karsten vertegenwoordigden het reclame- en mediabureau Groeier! Aan het begin van dit seizoen is het bedrijf, dat is gevestigd op De Oude Veiling in Zwaag, sponsor geworden. Met zo’n naam ben je direct een dynamisch bedrijf. De Valken heeft daar al goede ervaringen mee opgedaan, zoals de borden in de kantine met de consumptieprijzen en de zonnepaneelsponsors.

Naast Jeen en Frank, zijn de in Venhuizen bekende Jasper Graaf en Bas Zwerver aan Groeier! verbonden. Voor starters, MKB en multinationals staan de creatieve ondernemers klaar met alle mogelijke online en offline communicatiemiddelen. Duidelijker dan het reclamebord van Groeier! kan het niet zijn, zo is te zien op de foto.

De aansprekende foto in de hal van het Valkengebouw is aangeboden door Groeier! Fotograaf Bas Zwerver maakte deze foto die een mooi decor was voor de andere speciale gasten: Marco Bakker en zijn zoon Yannick. Op de parochieveiling had SV De Valken een VIP-bezoek voor 2 gasten in de aanbieding gedaan en dankzij schoonmoeder/oma Liesbeth Mol kregen Marco en Yannick dit geschenk in de schoot geworpen. Met volle teugen genoot het voetbalminnende duo van het goedverzorgde bezoek en zelfs de jonge Yannick was zeer geïnteresseerd in de bestuurspresentatie “De Valken, een mooie en belangrijke dorpsvereniging”. Als extraatje voor de VIP’s was er een Valken-sjaal. Wie weet zien we Marco nog eens terug als gast, maar dan in zijn rol als ondernemer met De Verzuimregisseur.

Langs de lijn was de sjaal overigens niet nodig, want de zon straalde over het complex. De Valken was de betere ploeg. Met gemak werd het 4-0 tegen Strandvogels en dat leverde een heerlijke sfeer op bij De Valken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken