DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Wie wil ‘de bal’ sponsoren het komende seizoen?

Met veel succes heeft vorig jaar sponsoring van “de bal” plaatsgevonden.

Zowel particulieren als ondernemers toonden belangstelling voor deze steun aan De Valken. We bedanken hierbij nogmaals de sponsors van bijna afgeronde seizoen in de 4e klasse: Timo Groot, Koster Bloembollen, Ton de Wit, Gerard Laan Schilderwerken, Jan en Yvonne Koster, CDA Drechterland, Hubo Appelman, Cramo Polyester, Sporthal De Banne, Eetcafé ’t Ken-net, Groeier! en Dalmulder & Partners alsmede Fletcha, die zondag a.s. het seizoen voltooit.

In de 4e klasse staan ook komend seizoen weer prachtige thuiswedstrijden op het programma.

Voor een bedrag van EUR 50 kunt u balsponsor worden van een van die wedstrijden. Het is eenmalig en schept geen verplichtingen.

Ook samen met anderen, bijvoorbeeld via een vriendengroep, elftal, familie of personeelsvereniging, kunt u balsponsor worden, waardoor het bedrag per persoon lager uitvalt. De opbrengst komt geheel ten goede aan de club en wordt ingezet voor de aanschaf van materialen, waaronder uiteraard ballen.

De balsponsors worden op de wedstrijddag met name genoemd, alsmede vermeld op de website bij de rubriek sponsors. Anoniem sponsoren mag natuurlijk ook, al vinden we het vooral leuk de balsponsor in de schijnwerpers te zetten.

Sponsors die dat willen en van tevoren laten weten krijgen ook de gelegenheid voor wat extra promotie op de wedstrijddag, bijvoorbeeld een reclamedoek of banner bij de ingang. Met de toenemende belangstelling voor De Valken is dat zakelijk aantrekkelijk.

Tevens zijn de balsponsors bij hun wedstrijd ‘Speciale gast van het bestuur’. Van het bezoek volgt een enthousiast verslag met foto op de website, een van de best gelezen rubrieken op de website.

Het is toch leuk om bijvoorbeeld sponsor te zijn van de bal waarmee het eerste elftal van De Valken een regionale opponent verslaat. Dat blijft je altijd bij.

De sponsorcommissie zou het mooi vinden als de balsponsoring voor het nieuwe seizoen voor de zomerstop bekend is. Dan kan de commissie het drukke Valken-leven in de zomer even op een wat lager pitje zetten.

Als u belangstelling heeft, kunt u zich melden via ron.laan@hetnet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tjeerd Zuurbier, 13-04 (32 jaar)
Myrthe Hand, 14-04 (21 jaar)
Sammy Koster, 14-04 (25 jaar)
Joey Groot, 16-04 (18 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (22 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (55 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com