DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Seizoensafsluiting selectie

Na een mooi seizoen werd donderdag 21 mei de afsluiter van het seizoen 2014-2015 afgesloten in de kantine. De gehele selectie was hierbij aanwezig en daarbij werden net als voorgaande seizoenen de nodige bokalen uitgereikt. Na een heerlijk Chinees buffet en de nodige gelachjes, werden de volgende personen door beide trainers in het zonnetje gezet.

Lennard Groot werd door zijn collega’s gekozen tot meest waardevolle speler van Valken 2
Goede trainingsopkomst, klaagt nooit op anderen, enkel op zichzelf en een zeer belangrijke pilon voor Valken 2. Hij verdiend daarom deze trofee en gaat gelukkig ook nog een jaartje door in Valken 2

Piet Portegies werd door zijn collega’s als meest waardevol gekozen voor Valken 1.
Eentje die opvalt, hij is geen speler, echter wel iemand die altijd alles regelt achter de schermen. Deze mensen zijn zo belangrijk voor een club en Piet krijgt met deze prijs de erkenning die hij verdiend. Van wasvrouw, begeleider, tot keeperstrainer, Piet doet het allemaal. En een prachtige bokaal is zijn terechte beloning.

Erik Appelman viel dubbel in de prijzen. Hij sleepte wederom de trofee ‘trainingsbeest’ van het seizoen in de wacht. Met 76 trainingen bleef hij Rick Besseling voor die een goede runner-up was. Kan Erik volgend jaar zijn trilogie vol maken of is er nu echt iemand die hem een halt toe roept. Tevens werd Erik topscorer van Valken 1. Het aantal is niet heel indrukwekkend, maar de omgetoverde spits prikte er toch 7 in dit seizoen. Genoeg om Niels Fine voor te blijven met 6 treffers.

Rick Besseling werd verkozen als ‘Doorzetter’ en speler die de meeste stappen heeft gemaakt van Valken 2. Deze ietwat hardleerse jonge voetballer, krijgt elke training en elke wedstrijd een waterval van kritiek over zich heen. In positief, maar ook negatief opzicht. En dat laatste kan hij volledig op zijn eigen conto schrijven. Maakt de meest rare dribbels, waarbij je bij voorbaat weet dat dat niet vaak functioneel is maar die qua uitvoering een prima score verdienen. Daarbij loopt hij dat bij de training vaak op en krijgt ie weer een charge te verwerken van een van zijn collega’s. Rick kijkt dan vaak smekend richting trainers met de vraag, “is dat geen overtreding? ‘ maar vangt vaak bot. Rick is hardleers, maar leert wel hard. Gaat altijd vrolijk te trainen en krijgt daarbij ook altijd de waardering van zijn teamgenoten. Een mooie trofee is dan ook verdiend.

Tevens waren er nog 2 specials te verdelen.

Paul Dalmulder was daar 1 van. Hij werd beloont voor zijn inzet als doelman van Valken 1.
De trofee met afbeelding van een konijn uit een hoge hoed, was als dank voor de 3,5 jaar dat hij onder de vleugels van trainer Kuiper zijn inzet heeft getoond, binnen, maar ook buiten het veld. Een schitterende waardering voor de inmiddels oud doelman van de Valken die halverwege het seizoen zijn plek afstond aan de zeer talentvolle en energieke Mike Hoffer.

Rick Hooijboer was special nummer 2.
Hij werd bedankt voor zijn jaren dat hij speler was van Valken 1.
De inmiddels 40 jarige Rick, die nog steeds de geest heeft van iemand van 18, doet ook waarschijnlijk een stapje terug. Hij was altijd aanwezig, was gangmaker binnen- en buiten het veld. Maar dat zal u ongetwijfeld gemerkt hebben. Rick werd bedankt met een prachtige trofee, die aangeeft dat de cirkel rond is. Valken, Hollandia, Volendam, AZ, Haarlem en Cambuur en wederom Valken passeerden de revue. Wij wensen Rick natuurlijk het allerbeste.

Dan als laatste werd onze aftredende trainer, Mario Kuiper nog even in het zonnetje gezet door de selectie.
Een gesigneerde bal, een bos bloemen een bedankkaartje en een prachtig op hout afgedrukt schilderij met tekst als bedank voor de 3,5 seizoen dat hij met de scepter gezwaaid heeft.
Wij gaan de beste man natuurlijk missen, maar vooral zijn legendarische uitspraken tijdens de wedstrijdbesprekingen zullen nog lang in ons geheugen blijven hangen. Mario gaat aan de slag bij Wiron en wensen hem daarbij natuurlijk het allerbeste. Tevens werd er deze avond nog lang nagepraat over de afgelopen periode en was het nog heel lang gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tjeerd Zuurbier, 13-04 (32 jaar)
Myrthe Hand, 14-04 (21 jaar)
Sammy Koster, 14-04 (25 jaar)
Joey Groot, 16-04 (18 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (22 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (55 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com