Van Diepen Van der Kroef voor vierde jaar op rij hoofdsponsor

Met genoegen heeft het bestuur van Van Diepen Van der Kroef Advocaten vernomen dat het advocatenkantoor weer een jaar bijtekent als hoofdsponsor van SV De Valken.

De hoofdsponsor ziet met veel waardering dat er in positieve zin veel gebeurt bij SV De Valken. Ook in de markt heeft de samenwerking met De Valken voor Van Diepen Van der Kroef een gunstige uitstraling.

Aan het begin van het sponsorschap had Van Diepen Van der Kroef Advocaten laten weten van jaar tot jaar te bekijken of men wil doorgaan. Ondertussen wordt het alweer het vierde jaar.

Het bestuur van SV De Valken dankt de hoofdsponsor voor de voortzetting van de plezierige samenwerking.

Met al eerder de langdurige verlenging van het sponsorcontract met Polytechniek voor het jeugdvoetbal en de jarenlange samenwerking met Alpha Tours bij de afdeling handbal, heeft De Valken de wind in de rug met de voortdurende steun van deze hoofdsponsors.

Op korte termijn volgt meer goed nieuws van het sponsorfront, want ook het aantal reclameborden langs het hoofdveld neemt toe!

Als ondernemers dit bericht lezen en ook graag sponsor bij De Valken willen zijn, kunnen ze contact op nemen met Ron Laan of Piet Davidzon van de sponsorcommissie. Email: ron.laan@hetnet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken