DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Victoria O

Op een prachtige zonnige wedstrijddag had het bestuur weer een aantal sponsoren uitgenodigd in het kader van “speciale gasten van het bestuur”. Deze week waren Theo Visser, zijn vrouw Martina en de gebroeders Frank en Rob Hoff aanwezig en zij kregen een blik achter de schermen van De Valken. Het is voor de gasten vaak zeer informatief en hier en daar een verrassing om te horen wat er eigenlijk gebeurt om een vereniging als de onze op een goede manier te laten draaien.

Theo Visser van D. Visser Zn. BV is al jaren verbonden aan De Valken. Als sponsor maar ook in de persoon van Theo zelf als trouwe vrijwilliger die iedere twee weken de vlag ter hand neemt bij ons vlaggenschip. Altijd met belangstelling voor de vereniging.
Met het familiebedrijf in de bloemen- en plantensector, is Theo zowel nationaal als internationaal actief met een groot assortiment. Hoewel dit familiebedrijf ooit is gestart in Westfriesland is het exportbedrijf reeds tientallen jaren gevestigd in Aalsmeer, in het epicentrum van de bloemenhandel. Voor de familie Visser geldt: een groen hart als ondernemer, maar ook een rood-groen hart voor De Valken.

De gebroeders Hoff zijn goede bekenden binnen de Valken-familie. Vanaf de jongste jeugd zijn zij actief geweest als voetballer en Rob en Frank maakten deel uit van de succesvolle lichting van de jaren negentig van de vorige eeuw. Reeds jaren geleden gestopt met actief voetballen is Rob thans (assistent) coach bij de handbal. Daarnaast runnen de broers Caravanhoff voor stalling, onderhoud en reparatie en met hun bedrijf zijn ze ook al weer vele jaren als sponsor aan onze club verbonden. Vele honderden caravans staan daar in stalling. Daarnaast wordt er ook onderhoud uitgevoerd aan de caravans in een moderne werkplaats met geavanceerde apparatuur en van alle gemakken voorzien.

Het bestuur kijkt terug op een mooie middag met deze betrokken sponsors en hoopt ze nog vele jaren te mogen zien op ons fraaie complex. Extra fijn natuurlijk dat het gastenbezoek werd opgeluisterd met een klinkende overwinning van 5-0 op Victoria O.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tjeerd Zuurbier, 13-04 (32 jaar)
Myrthe Hand, 14-04 (21 jaar)
Sammy Koster, 14-04 (25 jaar)
Joey Groot, 16-04 (18 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (22 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (55 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com