Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Oosthuizen

Een beetje guur windje, maar ook een lekker zonnetje. Het was een prima voetbalweertje bij De Valken tegen Oosthuizen. En dan is het extra leuk om als bestuur speciale gasten te ontvangen.

We beginnen de middag altijd met een bestuurspresentatie over de vereniging. De gasten waarderen het dat het bestuur zo open en enthousiast is over De Valken, over hoe het gaat en wat de verdere ambities zijn. Deze keer kwam uit het sponsorbestand Peter en Joke Besseling en Jan en Lizet Vreeker over de vloer.

Peter en Joke Besseling vertegenwoordigen het transportbedrijf P.C. Besseling & Zn. Dit familiebedrijf heeft al een lange historie die teruggaat tot 1946, met het rijden van aardappelen, groente, fruit en bloembollen naar de diverse veilingen in de regio. Nog altijd is het vervoer van agrarische producten een belangrijke bezigheid, maar het spectrum is veel breder dan dat. In de beginjaren van deze eeuw zijn bedrijven als Rob Boots Transport en (gedeeltelijk) Transportbedrijf Hoekstra opgegaan in P.C. Besseling & Zn.
“P.C.” kreeg het lastig in de economische crisis, maar is keurig overeind gebleven met standvastig en gedegen bedrijfsbeleid. Zo staat het mooigelegen bedrijf in volle glorie aan de Koggeweg onder het motto “Dagelijks op de goede weg”. De bedrijfskleuren groen en rood spreken bij De Valken natuurlijk sterk tot de verbeelding. Peter en Joke zijn gezellige gasten, die vaak bij dorps- en bedrijfsevenementen met goede zin hun gezicht laten zien.

Jan en Lizet Vreeker zijn eveneens graag geziene gasten. Inmiddels is het familiebedrijf met Vreeker Begraafplaatsservice en Vreeker Bestrating en Groen al weer heel wat jaren actief binnen onze gemeentegrenzen. Daar is bovendien enige jaren geleden Jan Reek Natuursteen B.V. bijgekomen.
Jan en Lizet doen dit allemaal met hun ambitieuze zonen Antoon en Gerard. Het Vreeker-team telt al 42 harde werkers en vooral door een sterk ‘wij-gevoel’ groeit het bedrijf. Zo konden Antoon en Gerard er bij De Valken niet bij zijn wegens een omvangrijke natuursteenopdracht. We zien iedereen graag bij De Valken, maar we begrijpen: het werk gaat voor. Hopelijk vinden Antoon en Gerard nog eens een gaatje in hun agenda, zodat we boven het reclamebord hun gezichten tevoorschijn toveren. Maar hun ouders hebben de honneurs bij 2 van de 3 borden van deze ‘special sponsor’ alvast prima waargenomen.
Naast het werk weten Jan en Lizet zich in te zetten voor de lokale samenleving en de kerkgemeenschap. En dat met veel creativiteit, zoals aansprekende kavels op de parochieveiling. Wat te denken van de bijzondere kavel op de Valken-veiling 2013: polsstokspringen door de polder! Jan deed vroeger niet liever. Hij verkoos als jochie polsstokspringen boven voetballen. En dat destijds met een vader als penningmeester van de Blokkerse voetbalclub?! Ja dames en heren, soms zijn onze gasten ondoorgrondelijk.

Bas Mantel was in 2014 al gast bij het duel tegen KGB. Dus dat hoefde nu niet meer. Maar ondertussen is Bas met zijn bedrijf Databouw ook een trotse sponsor van De Valken. En bovendien balsponsor bij de wedstrijd tegen Oosthuizen. Zijn zoon Kor Mantel wist wel raad met die schitterende bal en poeierde hem van mega-afstand in het doel. Met zijn zonen Kor en Joël poseerde Bas daarom op ons verzoek voor de fotocollectie graag even bij zijn reclamebord. Daarna zocht hij snel weer de door Databouw geproduceerde Valken-bar op om de winnende treffer van Kor te vieren.
Meer van dit soort dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken