Nagekomen verslagje van eerste nederlaag helden

Het moest er een keer van komen, de eerste nederlaag van de helden dit seizoen. Helaas is daar maar 1 helft debet aan. We begonnen (bijna 2 weken terug alweer) simpel weg veel te slap aan het duel tegen Hauwert thuis.

Voor rust kijken we dan ook al tegen een 0-3 achterstand aan. Vlak voor rust kan Dennis via een terecht gegeven pingel de stand nog wat dragelijk maken en gaan we rusten met 1-3.

Na rust een compleet anders Valken: met inzet en strijd krijgen we flink wat kansen. Er worden er 2 van benut: 1 toegekende van Dennis, één afgefloten wegens vermeend buitenspel van Martin.

De eerste nederlaag is een feit. Morgen mogen we weer de weide in. Midden in de (winter)nacht spelen we het laatste bekerpouleduel in Grootschermer tegen GSV. Aanvang aldaar 09:30.