DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Sporting Andijk

In de dichte mist speelde De Valken 1 tegen Sporting Andijk. In verband met dit duel had het bestuur vier plezierige gasten. Ed Kampstra en Paul Vroling vertegenwoordigden de Stichting Fondswerving SV De Valken en verder waren Hans van der Horst (WFO Netwerk Notarissen) en Sybrand Wierstra (BDO) van harte uitgenodigd. De wedstrijd was bij vlagen door de mist niet goed te volgen, maar dat het eerste elftal een terechte 3-0 overwinning boekte was wel heel duidelijk.

Ed Kampstra en Paul Vroling vormden samen met Johan Schipper en Koos Bakker het succesvolle team dat de obligatielening ten behoeve van het nieuwe clubgebouw organiseerde. Met veel daadkracht en betrokkenheid bij SV De Valken slaagde het viertal er in korte tijd in om de obligatielening van EUR 120.000 in de lokale gemeenschap uit te zetten. Veel dank hiervoor, want de obligatielening was een onmisbare pijler ter financiering van de nieuwe accommodatie. Een en ander is ook formeel zorgvuldig geregeld via de Stichting Fondswerving SV De Valken, waardoor de positie en de belangen van de obligatiehouders goed worden bewaakt.

Zoals we weten heeft de eerste aflossing eind 2014 plaatsgevonden en het bijzondere was dat twee obligatiehouders lieten weten dat het door hen uitgeleende bedrag als schenking mocht worden beschouwd. Dat is toch fantastisch! Maar onze dank gaat natuurlijk sowieso uit naar álle obligatiehouders, die hun financieringssteun verlenen.

Het bestuur is er trots op dat in Ed, Paul, Johan en Koos de juiste mensen zijn aangezocht om de obligatielening tot stand te brengen en dat het draagvlak voor De Valken zo sterk is. Met zo’n steun kan De Valken de toekomst aan.

De aanwezigheid van Hans van der Horst was zeer passend. WFO Netwerk Notarissen, gevestigd in Grootebroek en Enkhuizen, was namelijk betrokken bij de notariële aktes voor de obligatielening. Hans zelf was bovendien de toezichthoudende notaris op de legendarische Valken-veilingavond. Met stijgende bewondering maakte hij het enthousiaste koopgedrag van de Valken-sympathisanten in De Roode Leeuw persoonlijk mee.

Hans van der Horst kwam zo’n tien jaar geleden naar Westfriesland en woont met veel plezier met zijn gezin in Wervershoof, waar hij ook op de tennisbaan is te vinden. Met zijn collega’s van WFO Netwerk Notarissen vertegenwoordigt hij een notariskantoor met duidelijke inbreng en betrokkenheid bij Westfriesland. Goed benaderbare, vriendelijke notarissen, die bovendien zijn aangesloten bij een groot landelijk netwerk, waardoor aan de hoge kwaliteitseisen op zakelijk en juridisch vlak kan worden voldaan. Bezoek maar eens www.wfonotarissen.nl

Voor Sybrand Wierstra van BDO is de sportwereld een vertrouwde omgeving. Sybrand zelf is al een sportief iemand, met een voetbalverleden bij Asonia, maar ook bij tennis en golf kun je Sybrand ontmoeten. BDO speelt bovendien als accountant en adviseur een zichtbare rol in de sportwereld. Zo is Sybrand zelf registeraccountant van enkele betaald-voetbalorganisaties en is BDO betrokken bij de Jupiler League. Op hun website www.bdo.nl is hier meer over te lezen.

Professioneel staat Sybrand bekend als een prima accountant en plezierige sparringpartner van mooie bedrijven in zowel de regio als daarbuiten. Hij werkte destijds bij het in Westfriesland bekende kantoor Walgemoed, dat is opgegaan in BDO. En ook maatschappelijk draagt hij regelmatig zijn steentje als vrijwilliger bij. Als oud-speler van Asonia moest Sybrand wellicht even slikken vanwege de nederlaag van Sporting Andijk, maar hij draagt persoonlijk en met BDO De Valken ook een warm hart toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com