Helden delen opnieuw de punten

Zonder Arthur, Edwin, Corné, Marc en Erwin L. was de volgende te nemen horde dichtbij huis maar toch uit. Bij de zuiderburen van de ‘Wet sociale werkzoorziening’ of het ‘Waarborgfonds sociale woningbouw’ maar bij sommigen onder u ook bekend onder de ‘Wijdenesser Sportvereniging Wilskracht’. We moesten weer de hulp in roepen van enkele sterke krachten. Michel, Mark en Tjade hielpen ons uit de brand om toch maar op twee wissels uit te komen. Ook de Wiennessers hadden extra hulp ingeroepen. Oud Valken 1-sterkhouder Ruud Hofland nestelde zich op het middenveld en deelde de WSW-lakens uit. Dat hij het voetballen nog niet verleerd is bleek wel tijdens dit duel. Mooi om te zien hoe hij veel felle maar faire duels uitvocht met Ivo en Mark. Een winnaar kwam er niet uit de bus.

Valken is beter in deze wedstrijd, dat zullen de vele supporters die zichzelf uit de wind voor de kleedkamers hadden geposteerd ook zeggen. Het wachten is simpelweg op het doelpunt. In de eerste helft volgt kans op kans. De eindpass komt er meermaals net niet, of er wordt gekozen voor eigen succes. Een goede kans voor Martin na een afgevallen bal gaat net over. Jan Jaap schiet in de verkeerde kant van de korte hoek en ook Erwin is niet succesvol.

Van WSW hebben we weinig te duchten. Eénmaal komen ze er doorheen maar Niels is alert en sprint z’n goal uit. Hij kan de bal wegwerken voordat de linksvoor bij de bal is.

Na rust gaan we onverstoord verder met het zoeken naar de goal. Martin lijkt op weg naar de bevrijdende voorsprong als ie ontsnapt aan de buitenspelval. Er wordt sportief niet gevlagd, toch ziet scheidsrechter Kersten wel buitenspel………
We gaan gewoon door. De voorsprong komt ook. Mark speelt zich halverwege het tweede bedrijf keurig vrij en staat recht voor de goal. Met zijn linker schuift ie de bal in de verre hoek, buiten bereik van de prima keepende Günther.

Kansen op meer volgen. Helaas staat het vizier op het ‘moment suprème’ niet op scherp (of het is simpelweg vermoeidheid).

En tja…. zoals wel vaker krijgen we dan uiteindelijk de deksel weer op de neus. De eerder genoemde middenvelder Ruud Hofland stoomt nog eens op naar voren en met een prima versnelling en mooie passeerbeweging staat ie opeens links voor de goal. Zijn schot met links is hard en valt in de korte hoek achter Niels. Verder heeft Niels op 1 goede redding in de 1e helft niets te doen gehad.

Weer geen overwinning, maar goed: we geven ook bijna niets weg. De derde helft werd zowaar ook weer eens gespeeld en tegen etenstijd voldaan afgesloten.

Topschutters 15/16:
Dennis: 9
Martin: 6
Jaap-Jan: 3
Doelman: 2
Ivo: 2
Erwin R: 2
Jos: 2
Lennard: 2
Mark. R.: 2
Jeen: 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 04-05-2024
Ochtend
Veronique/Ricardo Bruseker
Middag
Chris Beemster/Thijs Kuip

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Matisse Bekenkamp, 24-04 (14 jaar)
Tristan Dekker, 24-04 (16 jaar)
Wesley Schuitemaker, 24-04 (19 jaar)
Jim Vijn, 24-04 (15 jaar)
Elise Koebrugge, 25-04 (41 jaar)
Dean Laan, 25-04 (16 jaar)
Stijn de Vrieze, 25-04 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken