Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Always Forward

Wat een schitterende dag op sportcomplex De Drieban. Zondag werden vele wedstrijden in stralend weer afgewerkt en niet alleen de spelers, maar ook de toeschouwers beleefden mooie uurtjes in de zon. De gasten Rob en Willem Cramer van Cramo Polyester hebben wel wat met het duel tegen Always Forward. Daarom sponsoren beide broers als trouwe balsponsor ook het liefst de ‘knikker’ van dit duel. Cramo maakt polyester producten, zoals casco zeilboten, maar ook andere mooie attributen, zoals tuinmeubelen en dugouts.

Willem en zijn vrouw José waren al eens gast, maar de ontvangst was door omstandigheden aan Valken-kant toen in de bestuurskamer niet ideaal, dus wilden we ze als sponsor graag nog een keer ontvangen voor een betere versie. Des te mooier dat de meestal drukbezette voetbaltrainer Rob Cramer deze keer kon aansluiten. Hij heeft even geen verantwoordelijkheid als trainer en kon zo dus bij De Valken komen kijken. En de gang van zaken, zoals uiteengezet door het bestuur, kon zijn goedkeuring als voetbalman wel wegdragen.

De wedstrijd zelf was attractief en spannend. Met een prachtgoal van Lennard Groot behaalde De Valken zijn eerste overwinning na de winterstop en Always Forward moest afreizen met de vraag of kampioen worden nu nog wel haalbaar is. Mogelijk is er voor de Hoornse vereniging nog een kans op promotie via de nacompetitie. Het zijn standaard leuke duels tussen beide clubs, dus wat De Valken betreft hoeft Always Forward de vierde klasse niet uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken