Laatste 3 kansen op reclamebord bij nieuwe handbalveld

De sponsorcommissie voor het nieuwe handbalveld is de laatste weken hard bezig geweest. En met succes. Van de 50 beschikbare reclameborden, zijn er al maar liefst 47 van een sponsor voorzien. Daarbij zitten heel veel nieuwe sponsors, maar ook sponsors die al een reclamebord bij het voetbalveld hebben.

De sponsorcommissie heeft nog 3 reclameborden in de aanbieding en heeft nog voldoende kandidaten op het oog om de komende tijd mee in gesprek te gaan.

Als een ondernemer na het vernemen van dit bericht zelf geïnteresseerd is, mag uiteraard ook direct contact worden opgenomen met de sponsorcommissie, die bestaat uit Charmaine Boon, Suzan Boon, Nienke Koster en Ron Laan. Het emailadres is ron.laan@hetnet.nl

Zodra de reclameboarding voor het nieuwe handbalveld volledig is geregeld, komt de sponsorcommissie met meer uitvoerige berichtgeving hierover en een duidelijk overzicht van alle reclamebordsponsors.

Ondertussen wil de Sponsorcommissie tussentijds haar dank uitspreken voor het enthousiasme bij lokale ondernemers voor het nieuwe handbalveld. Weliswaar krijgen de bedrijven een sterke reclame-uiting voor hun sponsorbedrag, maar het is hoe dan ook fantastisch dat ondernemers hun steun aan De Valken verlenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 04-05-2024
Ochtend
Veronique/Ricardo Bruseker
Middag
Chris Beemster/Thijs Kuip

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Matisse Bekenkamp, 24-04 (14 jaar)
Tristan Dekker, 24-04 (16 jaar)
Wesley Schuitemaker, 24-04 (19 jaar)
Jim Vijn, 24-04 (15 jaar)
Elise Koebrugge, 25-04 (41 jaar)
Dean Laan, 25-04 (16 jaar)
Stijn de Vrieze, 25-04 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken