E2 voetbal jeugd opnieuw kampioen (3 op een rij).

Gaat kampioen worden vervelen? De E2 vindt in ieder geval van niet. Na de eerste jaars F, tweede jaars F zijn ze nu ook weer kampioen geworden in de eerste jaars E-pupillen in de 4e klasse.
Ze hadden vandaag de topper tegen DWB E1 die evenveel verliespunten had. DWB met gemiddeld een kop en soms twee koppen groter dan de Valkies (niets nieuws) moest dus net als onze E2 winnen of minimaal gelijkspelen om zicht te houden op het kampioenschap.
Met gespannen koppies stonden beide ploegen onder leiding van jeugdscheidsrechter Daniel Hofman dan ook aan de aftrap. Direct na de aftrap zette Valken vol aan om als ware wespen de tegenstander onder druk te zetten met meteen een corner voor de Valken als gevolg. De corners van Brain Appelman zijn tijdens dit seizoen een waar wapen waar menig oefening op de training en in de achtertuin aan ten grondslag ligt. Brain presteerde het dit seizoen al om drie keer rechtstreeks uit een corner te scoren. Nu was het de laatste man Lars Bleeker die met een rake kopbal in de uiterste hoek meteen de 1-0 aan tekende. Het bleef bij deze stand uiteraard spannend en door fanatiek coachen van DWB bleven zij ook (zij het kleine) kansjes houden en kon Paul Boon zijn doel schoon houden. De Valken hield echter door noeste arbeid van Max Verkuijl en Cas Clay stand. Milan v/d Veen heeft een neusje voor de goal en het was dan ook niet vreemd dat hij bij het onder druk zetten van de keeper de 2-0 kon scoren. In de 2e helft hielden de Valken met nog kansen voor Jort Besseling en een afstandsschot van Rick Laan eenvoudig stand. Nick Beemster bleek ook weer een stille kracht binnen de lijnen te zijn. Er werd niet meer gescoord waardoor de E2 opnieuw kampioen is geworden.
Maar 3 keer op een rij is dat toeval of zijn ze te licht ingedeeld?. In de F hebben we ze twee klassen hoger gezet en in de E in dezelfde klasse als de 1 jaar oudere E1. Wat zullen we dan volgend jaar gaan doen? Toeval dan? Nee wanneer je coaches en trainers hebt als Karim Verkuijl, Ruud Clay en Eric Appelman dan is dat geen toeval meer. Klasse wat jullie met deze mannen hebben bereikt en hopen op een verdere mooie toekomst met het team!
Zaterdag 30 april kunt u dit team thuis tegen Zouaven (aanvang 11.15) nog bekijken waar dan ook de nu ontbrekende Zomer Dijkstra te bewonderen valt.

Foto’s volgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 04-05-2024
Ochtend
Veronique/Ricardo Bruseker
Middag
Chris Beemster/Thijs Kuip

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Matisse Bekenkamp, 24-04 (14 jaar)
Tristan Dekker, 24-04 (16 jaar)
Wesley Schuitemaker, 24-04 (19 jaar)
Jim Vijn, 24-04 (15 jaar)
Elise Koebrugge, 25-04 (41 jaar)
Dean Laan, 25-04 (16 jaar)
Stijn de Vrieze, 25-04 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken