Kom vrijdag 29 april naar de bewonersavond in voormalig Gemeentehuis

Aanstaande vrijdag 29 april vindt in Hem/Venhuizen de bewonersavond plaats voor het project Vitale dorpen Drechterland. Aangezien SV De Valken een sterke achterban in Hem/Venhuizen heeft en de Gemeente Drechterland met het nieuwe gebouw en het handbalveld veel voor de vereniging heeft betekend, zou het richting het gemeentebestuur mooi zijn als vanuit Valken-kringen veel mensen de bewonersavond bezoeken. In het dorpsteam zitten ook enige mensen met een Valken-achtergrond.

Het dorpsteam, bestaande uit 8 inwoners van Venhuizen en Hem, gaan met de bezoekers in gesprek over een dorpsplan: “Het dorpsplan helpt ons om de dorpen vitaal te houden. Wij willen zoveel mogelijk mensen uit de dorpen Venhuizen en Hem betrekken bij de leefbaarheid van hun omgeving.”

Het dorpsteam van Venhuizen-Hem heeft op de fiets medewerkers van de gemeenten het dorp laten zien en een eerste aanzet gegeven voor thema’s die belangrijk zijn. Het Valken-complex was het eindpunt van de fietsroute en kwam naar voren als een goed voorbeeld van vitaliteit in de dorpskern. Maar het gaat natuurlijk niet alleen over sport. Ook thema’s als gezondheidszorg, winkelvoorzieningen, verkeer, onderwijs, cultuur, stedebouwkundige inrichting etcetera komen aan bod.

Kom ook meepraten! Het is in een ongedwongen sfeer en iedereen is welkom.

De bewonersavond wordt op vrijdag 29 april gehouden in het voormalige gemeentehuis in Venhuizen, Westeinde 5, aanvang 20.00 uur. Voor de organisatie is het prettig als bezoekers zich van tevoren aanmelden op emailadres vitaledorpen@drechterland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 04-05-2024
Ochtend
Veronique/Ricardo Bruseker
Middag
Chris Beemster/Thijs Kuip

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Matisse Bekenkamp, 24-04 (14 jaar)
Tristan Dekker, 24-04 (16 jaar)
Wesley Schuitemaker, 24-04 (19 jaar)
Jim Vijn, 24-04 (15 jaar)
Elise Koebrugge, 25-04 (41 jaar)
Dean Laan, 25-04 (16 jaar)
Stijn de Vrieze, 25-04 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken