De Valken E2 pakt de toernooiwinst in Oosthuizen!

Vandaag mocht de Valken E2 deelnemen aan het altijd goed georganiseerde Henk Weenink toernooi in Oosthuizen. Aangezien een drietal spelers na de zomer naar de D’s of een andere vereniging gaan en er twee daarvan er niet bij waren vandaag, was dit een mooie gelegenheid om wat spelers op een andere plek aan het werk te zien.

De eerste wedstrijd tegen EVC E3 was nog wat onwennig en eindigde in 0-0. Ook de tweede wedstrijd waren wij beter maar konden we het krachtsverschil niet in doelpunten uitdrukken. Weer 0-0.

De derde wedstrijd tegen de thuisploeg Oosthuizen E2 ging het lopen. De ene na de andere vloeiende aanval werd op de mat gelegd en resulteerde in doelpunten van Lars (2x), Max, Brian en een eigen doelpunt.

De laatste wedstrijd tegen Graftdijk E1 . De winnaar van deze wedstrijd zou ook het toernooi winnen. Ondanks dat dit team fysiek veel sterker was, kwamen ze geen moment in het spel door het felle spel van ons.
Een schitterende combinatie tussen Lars, Cas en Max resulteerde in de 1-0 door laatstgenoemde. Vlot daarna weer dit drietal dat elkaar soepel vond en nu was het Cas die schitterend afrondde. Vasthouden tot het eind en de buit zou binnen zijn.

De verdediging bestaande uit Nick, Rick, Jort en aanvoerder Brian haalde alles weg voor keeper Paul en weer een prijs mee naar Venhuizen.

Jongens gefeliciteerd met het resultaat!

Ruud en Karim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken