Rick Appelman is de nieuwe winnaar van DeValken.competitie, editie 2015/2016!

Met een weekje vertraging om de spanning wat op te bouwen maar hier is ie dan:

Rick Appelman is de nieuwe winnaar van DeValken.competitie, editie 2015/2016!

Daarmee is hij de opvolger van Niels Kool die dit jaar met een 8e plaats aan de haal gaat.

Rick sluit de laatste ronde af met een score van 6 punten en brengt zijn totaal op 140. Zijn leidende positie en het gat van 3 punten kan door Mark Dop (ook 6 punten) niet gedicht worden. Sterker nog: Een kleine eindsprint van Piet Boon zorgt er voor dat ze beiden op 137 eindigen. Piet heeft in dit geval het voordeel dat hij eerder was met inschrijven dus als 2e eindigt.

Op plaats 4 vinden we Nobi Jonker die ook nog net wordt ingehaald door Piet. Nobi eindigt met een mooie 135 punten. Ook Roan Groot – winnaar in 2013 – zakt nog net een plaatsje. Hij eindigt met 133 punten als 5e. Mark Borst staat net als vorige week 6e en sluit het seizoen af met een totaal van 132 punten.

Nog een eindspurt voor Mattie Obdam zorgt ervoor dat hij van 9 nog net de prijzen in komt. Hij sluit met 131 punten af op de 7e stek. Dit aantal is er ook voor Niels Kool die als gezegd als 8e eindigt.

Esther Roet is het kind van de rekening: ook zij staat op 131 maar schreef zich als laatste van deze drie deelnemers in.

Onderin: Finn Jong met 59 punten, goed voor de rode lantaarn. Dat hij geen voorspellingen heeft ingevuld moeten we wellicht voor volgend seizoen maar even voor inschrijven onder de loep nemen.

De uitslagen-expert dit seizoen is Piet Boon: Goed voor 17 juiste voorspellingen.
Bij de toto’s gaat de eer en prijs naar Nobi Jonker: 91 Toto’s juist.
Het beste jokerteam is eveneens voor Piet Boon: 50 punten van zijn totaal heeft ie te danken aan voorspellingen van Always Forward.

Zo dat was deze editie. We felliciteren alle prijswinnaars. De prijzenstaat zal snel worden opgemaakt waarna de organisatie weer persoonlijk de prijzen komt uitreiken. Helaas is het dit jaar geen kermiscentje, maar de winnaars weten er vast wel een ander doel voor te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken