DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Bestuur kiest voor handbaltenue in Valkenkleuren rood en groen

Het afgelopen jaar heeft bij SV De Valken in het teken gestaan van de wens tot verplaatsing van het handbalveld. Bij alle redenen voor het bestuur om het nieuwe handbalveld na te streven, speelt een grote rol dat het beleid erop gericht is de afdeling handbal en de afdeling voetbal beter met elkaar tot één geheel te maken en de handbalafdeling bovendien een meer volwaardige plaats binnen de vereniging te geven.

Om de vereniging voortaan optimaal als één geheel te laten uitstralen heeft het bestuur unaniem besloten om het handbaltenue komend seizoen aan te passen aan de traditionele Valkenkleuren rood en groen. Dit voert ook bij de handbalafdeling terug op de geschiedenis, waarin ooit het tenue officieel bestond uit: groen shirt met rode V, witte broek en groene kousen met een rode boord. In latere jaren is niet aan dit clubtenue vastgehouden. En inmiddels speelt SV De Valken op handbalgebied al weer vele jaren in het oranje/wit, dat verband houdt met de bedrijfskleuren van hoofdsponsor Alpha Tours.

Uiteraard is Alpha Tours op de hoogte gebracht van de keuze van het bestuur om de wedstrijdkleding naar rood en groen te brengen. Hoewel de directie van Alpha Tours de gedachten van het Valken-bestuur wel kan volgen, vindt het bedrijf het begrijpelijkerwijs erg jammer dat daarmee het oranje/wit verdwijnt. Voor Alpha Tours zelf was dat in combinatie met zaalvoetbal in dezelfde kleuren natuurlijk het perfecte plaatje.

De beslissing van het Valken-bestuur stemde bij Alpha Tours logischerwijs tot nadenken en men heeft besloten om terug te treden als hoofdsponsor en daarmee andere partijen de gelegenheid te bieden tot shirtsponsoring. Het bestuur kan begrip opbrengen voor deze beslissing van Alpha Tours, al is het natuurlijk wel erg jammer. Gelukkig blijft Alpha Tours wel als sponsor aan de vereniging verbonden en men weet nooit wat de toekomst brengt.

Het spreekt voor zichzelf dat het bestuur bij de overstap naar de nieuwe tenues op passende wijze namens de vereniging onze dank aan Alpha Tours voor maar liefst tientallen jaren hoofdsponsoring tot uitdrukking zal brengen. Op een later moment komen wij daarop dus nog uitvoerig terug, maar de komende tijd is Alpha Tours nog onze hoofdsponsor en zullen ook alle uitingen op de website en bij de evenementen voor het nieuwe handbalveld oranjegetint zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tjeerd Zuurbier, 13-04 (32 jaar)
Myrthe Hand, 14-04 (21 jaar)
Sammy Koster, 14-04 (25 jaar)
Joey Groot, 16-04 (18 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (22 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (55 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com