18 juni sportveiling handbal – de finale – jij komt toch ook?!

Drie jaar geleden is er een veiling gehouden voor het nieuwe clubgebouw. Weinig mensen konden zich toen herinneren wanneer de laatste veiling geweest was . Nu ligt deze veiling bij veel mensen nog vers in het geheugen. Dit komt omdat het een fantastische avond was met een dito opbrengst. We wilden toen een droom verwezenlijken en dat is ook gelukt want we hebben momenteel de beschikking over een heel mooi clubgebouw waarvan we iedere dag profiteren. Het heeft ook gezorgd voor een andere stemming en nieuw elan binnen de club.

In de artist impression van het nieuwe clubgebouw was destijds ook het nieuwe handbal veld direct naast de kantine gesitueerd. Dit was ook een onderdeel van de droom maar we realiseerden ons dat niet alles in één keer kan worden gerealiseerd. Echter toen het gebouw er stond begon het bij een aantal mensen te kriebelen en zij hebben het initiatief genomen om te kijken wat er allemaal mogelijk zou zijn. Uiteindelijk willen we toch dat het complex er is voor de komende generaties en laten we het dan ook echt af maken. Er bleek na diverse besprekingen met de gemeente best wel iets mogelijk. Uiteindelijk is er een voorstel gekomen voor het nieuwe veld waarbij een bijdrage van De Valken werd verwacht.

Daarom deze veiling voor het laatste zetje richting ons droomcomplex. Let the dream come true!!!
Laten we als vereniging, leden, ouders, supporters en andere sympathisanten zorgen voor een fantastische avond. De veilinggids is gevuld met originele en inspirerende koopjes. De vorige veiling heeft ons geleerd dat de koopjes voor heel veel plezier zorgen op het moment dat deze verzilverd worden. Iedereen kan zich waarschijnlijk de gedeelde ervaringen op de website nog wel herinneren. Louter positief en het zorgt ook voor veel binding. Ook tussen mensen die je anders niet snel zou treffen.

De veiling is het klapstuk van alle activiteiten. Tot nu gaat alles zeer goed. De aftrap met het gemaskerd bal, de ladies bingo en de jongste jeugd met de sponsorloop waar zij letterlijk hun beste beentje voor hebben gezet. De animo om tot een succes te komen is er dus. Het begin is er maar we zijn er nog niet!! De eigen bijdrage is voor het veld maar het moet ook nog aangekleed worden met bijvoorbeeld dug outs en zitbanken voor publiek. Dit moet worden gefinancierd door de club. Daarnaast bestaan er ook nog wel een aantal wensen om het complex helemaal af te maken.

Een digitaal scorebord staat dan hoog op het lijstje. Ik heb er sowieso vertrouwen in. Ik heb al een aantal keren gezegd dat ik een trotse voorzitter ben omdat ik zie hoeveel mensen zich inzetten met veel enthousiasme en passie. Dit maakt onze vereniging tot meer dan zomaar een club. Ik wil besluiten met de slogan “met zijn allen voor ons allen” die ons in het verleden veel succes heeft opgebracht en ik hoop jullie allemaal te zien op 18 juni in De Roode Leeuw.

Een trotse voorzitter,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken